Free speech 17 marraskuun, 2020

 

Laiton Lehti kertoi muutama päivä sitten kuinka vihreä kunnanvaltuutettu Latekoe on rikastattanut Oulua afrikkalaisella kansanviisaudella.

 

Sikamainen kunnanvaltuutettu Latekoe puhuu. Saatko selvää?

 

Lukijat innostuivat Latekoesta niin paljon, että pyysivät lisää.

 

Latekoe onkin jo pitkään jakanut suomalaisille uusia värikkäitä ideoita.

 

 

Yliopistomaailmankin pitäisi soveltaa Latekoen ideoita.

 

 

 

Lue lisää Latekoesta:

Päivän video: Vaalit ilman vihaa

 

 

5 thoughts on “Vihreä Latekoe Hellu jyrää

 1. Latekoekin sanoi, että pitää olla Israelille rehellinen että tämä ei käy ja stop. Israel pitä todista historia. Olen Latekoen kanssa täysin samaa mieltä, että stop holohoax ja alkakaa Israel todistamaan, eikä pelkkiä väitteitä. Tämä olla tärkeä asia. Tämän minä halua sanoa.

 2. Hitler jo aikoinaan sanoi näin:
  Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 1. Tilinteko.
  3.Luku. Yleisiä poliittisia mietteitä Wienin ajaltani:
  -Nykyisen demokraattisen parlamentarismin tarkoituksena ei olekaan muodostaa viisaiden miesten kokousta, vaan sen tarkoituksena on pikemminkin haalia koolle joukko henkisesti epäitsenäisiä nollia, joita on sitä helpompi johtaa tiettyjen suuntaviivojen mukaan, kuta suurempi kunkin yksityisen omakohtainen ahdasjärkisyys on.Ainoastaan sillä tavoin voidaan harjoittaa puoluepolitiikkaa nykyisessä huonossa merkityksessä. Ainoastaan tällä tavoin on myöskin mahdollista, että se, jonka kädessä ”nyörit” todellisuudessa ovat, voi aina pysytellä varovasti taka;alalla voimatta koskaan joutua vedetyksi mieskohtaisesti tilille.

  Ja eiköhän ne nyörit ole niiden käsissä, jotka näitä siirtolaisia Suomeen hommaavat.
  https://twitter.com/BlogistiJones/status/1328337351312105474

 3. Olipas tyly haastattelija, sanoisinko. Tuo sama taisi tylyttää myös Junes Lokkaa nuihin aikoihin.

 4. Tämä Mein kampf vaikuttaakin loistavalta kirjalta, pitää tilata sensuroimaton ja alkuperäinen versio, sillä sionistivoittajat ovat yrittäneet mädättää tämänkin kirjan. Kuinka upea ja kaunis eurooppa voisi olla ilman sionisteja ja sairaita amerikkalaisia?

  1. Mein kampftista voi lukea, että Hitler tiesi ketkä ovat arjalaisia. Hitler mielisteli saksalaisia ja kirjoitti siitä mitä saksalaiset ajattelivat mm. juutalaisista. Näin Hitler pääsi valtaan. Mutta tosiasiassa Hitler oli petturi, joka ajoi lähi-itäläisten asiaa, ja laittoi valkolaiset tappamaan toisiaan.
   https://www.youtube.com/watch?v=zXToLHiDUnY

Comments are closed.