Free speech 17 marraskuun, 2020

 

Obaman toisella presidenttikaudella alkoi valtava suvakkiaalto, joka on vain vahvistunut. Edes Trumpin virkakausi ei juuri pystynyt pysäyttämään aaltoa.

 

Toisaalta Trumpin ansiosta osa ihmisistä on uskaltanut nousta vastustamaan suvakkiaaltoa.

 

Tutkimukset näyttävätkin, että Amerikassa ja kovaa vauhtia myös ympäri maailmaa kansat ovat jakautumassa kahtia konservatiiveihin ja suvakkeihin. Tämä näkyy varsinkin, kun kysytään ihmisiltä mitkä ovat heille poliittisesti tärkeimpiä asioita.

 

 

Republikaanit elävät tässä maailmassa, koska heille tärkeintä on lopettaa lasten murhaaminen, vaarallisten laittomien maahantulo ja rikollisten paapominen. Lisäksi heille on tärkeää, että on työtä, jolla elättää itsensä ja perheensä.

 

Demokraatit puolestaan eivät välitä työstä, koska valtiolta saa rahaa ilmaiseksi. Heille tärkeämpää on hysterisoitua väitetyistä ilmastonmuutoksesta, koronasta ja rasismista. Kaikki kolme ovat globalistien levittämiä valheita, joiden avulla tuhotaan kansalaisvapaudet ja rakennetaan poliisivaltio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Republikaanit ja demokraatit elävät ihan eri maailmoissa

Comments are closed.