Free speech 18 marraskuun, 2020

 

Marco, Mari ja Olli Juntunen ihmettelevät miksi Fixit-mielenosoituksen tapahtumakuvauksessa lukee kummia.

 

Kuvassa linkki videoon

 

Voit tukea päätoimittaja Marco de Witin suorapuheista vaalikampanjaa: FI30 4713 1020 0761 29. Laittomat Uutiset tulee seuraamaan kampanjaa ja siihen kuuluvia hurjia mielenosoituksia sekä D-Liven että vielä nyt salaisten kanavien kautta. Laittoman Lehden kautta pystyt aina seuraamaan miekkareita suorana, vaikka muut mediat niitä yrittäisivät sensuroida.

 

 

 

Lue lisää:

Laittomat Uutiset: Afrikan lahja Suomelle

 

 

 

 

3 thoughts on “Laittomat Uutiset: Ei-rasistinen Fixit-miekkari

  1. Se mitä ********** ovat tehneet meille, Suomelle ja Saksalle on ihmiskunnan suurin rikos, joka tullaan vielä selvittämään ja paljastamaan pohjamutia myöten, vaikka itse rikoksen kärsimystä rikollinen miehittäjämme ei pysty koskaan täysin korvaamaan. Tulevat sukupolvet tulevat kuitenkin tietämään heistä kaiken.

Comments are closed.