Marco de Wit 18 marraskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet ihmettelevät pitävätkö väitteet paikkaansa, joiden mukaan muslimien profeetta Muhammed olisi mennyt naimisiin 6-vuotiaan pikkutytön kanssa.

 

Jotkut ovat kiistäneet väitteen todenperäisyyden, mutta saaneet tästä varoituksen Twitteriltä.

 

 

 

 

Lue lisää:

Hyvää jumalanpilkkapäivää

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Oliko profeetta Muhammed pedofiilinen sotapäällikkö?

  1. Erosiko Muhammed aikansa muista miehistä naidessaan nuoren tytön? Antiikin Kreikassa tytön isä valitsi tyttärelleen miehen, jos isää ei ollut valinnan teki veli. Oliko sama tapa 600-luvulla Persiassa? Mohammed ei ollut pedofiili, vaan Aisha tuli hänen vaimokseen Aishan isän hyväksynnällä, koska se oli yleinen tapa siihen aikaan. Todistakaa että olen väärässä.

    1. Jos nussii 9-vuotiasta on pedofiili riippumatta siitä hyväksyykö tytön isä tämän vai ei. Asia ei myöskään riipu kulttuurikontekstista.
      Ihmissyöntikin on kannibalismia riippumatta siitä onko kysymys kulttuurista vai nälästä.

  2. Ei kai se ole mahdollista koska historian kirjat eivät tunne ko. Muhamettia. Eivät maan omat historian krijtoiuset mutta eivät myöskään naapurimaiden historiankirjat. Jos tuollainen suurmies olisi oikeasti elänyt, olisi siitä jäänyt jotain historioitsijoiden kirjoituksiin. Mutta kun ei yhtään mitään.

    Se on avotulien ympärillä syntynyt taruolento, vissiin vähän niinkuin james Bondkin. Ian Flemming halusi olla ja elää kuin james Bond ja siksi hän kirjoitti niitä tekstejä. Ehkä sielä iltanuotioiden äärellä joku halusi olla kuin Muhametti, ja keksi näitä juttuja. Hän lienee fiksaatioitunut pikkulapsiin ja siitä tuokin sitten tuli tarinoihin mukaan. Ajaakseen omaa etuaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*