Free speech 18 marraskuun, 2020

 

Neuvostoliiton loppuaikana kansalaiset lukivat innokkaasti virallisia julkaisuja, koska olivat oppineet kääntämään kaikki kommunistien väitteet päinvastaiseksi. Kun kaikki oli valetta, niin oli helppo lukea totuus.

 

Sama on nyt tapahtunut Suomessa, jossa suvakoitunut valtamedia syytää niin paljon valheita, että totuus on aina päinvastainen kuin mitä media sanoo.

 

 

 

 

Laajenna sanakirjaa twiitin kommenteissa:

 

 

 

3 thoughts on “Punavihreä sanakirja

  1. Nykyiset sosialistit ja globalistit ovat kirjaimellisesti Stalinin lapsia. Rikollisten Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja bolsevikkikommunistien voitettua toinen maailmansota suomalaisille annettiin ymmärtää että sota oli hävitty ja se oli ohi. Amerikkalaisten päästyä valtaan täytyy kuitenkin aina muistaa, että sitten helvetti vasta alkaa ja ei olisi kannattanut luovuttaa.

    Valtaan päästyään liittoutuneet ja kommunistit alkoivat välittömästi tuhoamaan Suomen vapautta, itsenäisyyttä, aivopesemään ja mädättämään lapsiamme. He alkoivat levittämään mätää ja valheita siitä kuinka saksalaiset ja suomalaiset olivat pahoja ihmisiä, amerikkalaiset ja kommunistit olivat sankareita eivätkä syvä pahuus ja rikollisia, valheita jostain holohoaxista. Ihmiset alkoivay uskoa pelkkiä valheita! Alkoi myös rikollisen miehittäjämme amerikkalaisten Operaatio Gladio, jolloin helvetti oli vasta alkamassa!

  2. Suomalaiset ovat myös oppineet uuden kielen jolla kaikki ymmärtävä mistä on kyse, sekä ovat oppineet neuvostoliittolaisen satiirin tekemisen, jolloin kommunisteja pilkattiin ja heille naurettiin rikkomatta kuitenkaan virallisia sääntöjä ja lakeja. Vaikka sionistit osoittavat aseella ohimoon ja käskevät sanoa sionistien olevan mukavia ihmisiä, niin ei kukaan kuitenkaan usko, jos ylitsevuotavaisesti kehut sionisteja jne.

Comments are closed.