9 thoughts on “Laittomat Uutiset: Mihin katosi 612-kulkue?

 1. Suojelupoliisi sai kansallismielisten marssin tuhottua ja samaan aikaan sallivat suvakkiterroristien ja matujen valtavat kokoontumiset ja terrorioperaatiot. Olivatko 612:ssa vain pelkureita vai Poliisin vasikoita?

 2. Suojelupoliisilla on kiristysmateriaalia joistain henkilöistä ja marssi saatiin eliminoitua?

  1. https://nwohavaintoja.blogspot.com/2020/09/sundancen-filmifestivaalin-perustaja.html
   🧸
   https://www.washingtontimes.com/news/2020/sep/14/netflix-cuties-film-child-porn-uproar-ensnares-oba/
   🧸
   Monday, September 14, 2020 ”The growing uproar over “Cuties” threatens to engulf the Obamas as they come under pressure to use their influence at Netflix to pull the provocative French film accused of glorifying the sexualization of girls.”
   🧸
   https://eu.usatoday.com/story/life/people/2019/04/30/sundance-film-festival-co-founder-pleads-guilty-sex-abuse/3632542002/
   🧸
   ”A filmmaker who co-founded the Sundance Film Festival and produced an Oscar-winning movie in the mid-1980s pleaded guilty Tuesday to sexual abuse of a child.”
   🧸
   https://www.abc4.com/news/local-news/sundance-co-founder-pleads-guilty-to-child-sex-abuse-charge/
   🧸
   Apr 30, 2019 ”Sterling Van Wagenen now faces a prison sentence that will range from six years to life.”
   🧸
   https://www.foxnews.com/entertainment/sundance-founder-child-sex-abuse-guilty
   🧸
   Published May 1, 2019 ”He has worked over the years as a film instructor at the University of Utah and Brigham Young University and as a director and producer for The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints on a variety of projects, including temple videos.”
   🧸
   https://nationalfile.com/sundance-co-founded-by-convicted-pedophile-awards-netflixs-cuties-film-featuring-twerking-preteens/
   🧸
   ”Cuties, a film involving scantily-clad 11-year-old girls “twerking”” ”The hyper-sexualized overtones of the movie’s trailer” ”Van Wagenen was found to have molested the young girl, who has remained anonymous, on two occasions between 2013 and 2015 in Salt Lake City, Utah.” ”several sexual abuse scandals have emerged from Hollywood and are rumored to occur at the highest echelons of the elites.”
   🧸
   https://www.sundance.org/festivals/sundance-film-festival/about
   🧸
   https://festival.sundance.org/
   🧸
   ”nothing could stop us”

   https://www.istockphoto.com/photo/model-with-teddy-bear-gm173935502-9320910

   https://en.wikipedia.org/wiki/Sundance_Film_Festival

 3. Suvakkeja ja globalisteja yhdistää loputon viha omaa kansaansa ja kristittyjä kohtaan. Edward Duttonin mukaan he ovat muodostaneet nyt oman suvakki-vihakulttinsa, joka palvoo BLM-eläimiä, ilmastohysteriaa ja autistista Greta Thunbergia ja heidän toiminnastaan löytyy kaikki uskonnolliset merkit. Kansallismieliset muuttuvat myös uskonnollisiksi stressitason kasvaessa korkeaksi, mutta Duttonin mukaan suvakit muuttuivat suvakkiuskovaiseksi jo nyt erittäin alhaisen stressitason aikana koska ovat henkisesti niin epätasapainoisia ja sairaita ihmisiä. Normaali ja terve ihminen tulee uskoon vasta korkeamman stressin aikana.

 4. Tiedustelupalvelut tuhoavat aina kaikki aitokansallismieliset, lahjomattomat ryhmät ja liikkeet mitä eivät voi ostaa ja lahjoa. Suomen Suojelupoliisi on ollut kiireinen tuhotessaan aitokansallismielisiä useita vuosia, jotta läpimädät Perussuomalaiset voidaan esittää valeopposition vaihtoehtona. Suojelupoliisi sai tuhottua myös Vastarintaliikkeen, mutta Vastarintaliikkeen miehiä ja naisia ei saada helpolla kuriin. Tämä kaikki on Naton länsiliittouman kymmenien vuosien Operaatio Gladion jatkumoa. Todellisuudessa Suomi on Naton rikollisen liittouman miehittämä ja hallitsema ja poliitikot ovat pelkkiä ostettuja ja kiristettyjä sätkynukkeja. Lännen ja idän tiedustelupalveluilla on paljon kuvamateriaalia poliitikoistamme ja virkamiehistämme mm. lasten kanssa ja avioliiton ulkopuolisten naisten kanssa. Jussi Halla-ahollakin on kokemusta avioliiton ulkopuolisesta suhteesta ja lapsesta. Tällainen, monikulttuurisuutta ja homosaatiota ajava valehtelija muka vaihtoehto? Ei tiedä edes yksityisten pankkiirien omistavan rahakoneen ja tekevän rahaa tyhjästä.

 5. Suvakkien tehokkuus ja motivaatio on usein yliarvioitua. Mielenvikaiset ja mieliltään sairaat suvakit kyllä innostuvat herkästi liittymään erilaisiin tempauksiin, mutta johtosuvakeille ja järjestöille pitää maksaa toiminnastaan. George Sorosin rahoittama hallinto on jo valmiiksi terroristien ja matujen puolella. Ei kyse ole tehokkuudesta, vaan suuren rahan voimasta.

 6. Miten suomalaiset sohvaperunamiehet saa liikkeelle? Muutama todella rohkea mies yrittää parhaansa, mutta nyt ymmärrän miksi suomalaiset ovat olleet muiden orjia satoja vuosia. Suomalaiset ovat täydellinen orjakansa joka aina alistuu auktoriteeteille ja muille. Tarvittiin ruotsalaisia, ukrainalaisia ja venäläisiä, että suomalaiset miehet saatiin liikkeelle. Onko suomalaisista miehistä tullut nyt pelkkiä raukkoja vai onko suomalaisissa miehissä vielä rohkeutta? Miehillä on isot puheet, mutta heitä ei näy kaduilla.

  Suomalaiset ovat jälleen alistumassa ja uskomassa sokeasti koronahuijauksessa kun poliitikot ja viranomaiset vain valehtelevat.

  1. Muualta niin rohkeita miehiä löydykään kuin suomalaisista. Suomalaisethan ovat olleet puskurina kaikki nämä ajat mm. näille ”ruotsalaisille” jotka eivät ole milloinkaan puolustaneet kotiaan. Lisäksi, onhan alkanut jopa valtamedia tutkimusten ja arkeologian kautta taipumaan sille tosiasialle että nämä ”ruotsalaiset”, ”venäläiset” ja ”ukrainalaiset” ovat kaikki lähtöisin muinaiselta Odenmaalta / Hel’istä. Näitä ei kuitenkaan uskalleta mainita nimeltä. Messeniuksen historiankirja mainitsee vielä 500-luvullakin suomalaisen kuninkaan Froston. Odenmaa on nykyinen Uudenmaan alue. Gotlanti taas on aina ollut ns. suomensukuisten asuttama. Kaikki ”viikinki” kertomukset ovat tarkoitetut rakentamaan valheeseen perustuvaa identiteettiä heille jotka hyppäsivät aikoinaan pois tuosta Odenmaan muinaisyhteiskunnasta.

   Tämä tapahtui jääkauden jälkeen kun kaksi Odenmaalaista sukuhaaraa (Dan ja Sven) eivät enää palanneet Gotlannin saarelta (joka jäi jäistä auki) Hel’iin vaan jatkoivat eteenpäin perustaen omat valtakuntansa tänä päivänä tunnettuihin Danmarkiin ja Svenriketiin.

   Koko Odenmaan kulttuuri, etelä-Suomi tuhottiin kokonaan katolilaisen palkka-armeijan toimesta myöhemmin. Suomalaiset ja venäläiset ovat alkuperältään täysin saman siittokunnan väkeä (eri sukuja eli ”rotuja” vaalittiin tarkasti silloin), mutta nykyään on sekoittumisen ja myös alkuperäisen venäjän kulttuurin tuhon jälkeen takia tuota hankalampi uskoa.

   Vastakkainasettelu ja oman väen vähättely on osa globalistista suunnitelmaa. Kyllä sinun pitäisi edes tuo tietää. Vielä sellainen huomio että nykyään olemme kylläkin KAIKKI orjia. Ja täysin luonnosta erkaantuneena.

 7. Eräs Panu Huuhtanen valottaa omalta pohjaltaan asiaa tuoreimmalla reformistudio-striimillä. On saanut monet ns. persut vetämään herneitä nenuun ajatuksillaan. Voisiko persutkin silti ajatella että vähän aiheellistakin ravistelua Panulta ? ..

Comments are closed.