5 thoughts on “Suomi Herää -kulkue itsenäisyyspäivänä

  1. Kansallismielisissä ja konservatiiveissa on sekä sisäisesti, että ulkoisesti parhaimmat ja kunnollisimmat naiset. Väkivaltaiset, epärehelliset, epäkohteliaat, rumimmat ja rääkyvät läskit feministit ja raukkamaisimmat soijapojat löytyvät suvakeista. Tohtori Edward Dutton on usein puhunut kuinka suvakismi korreloi sisäisen ja ulkoisen vammaisuuden kanssa.

    Näyttää myös siltä, että nimenomaan hyvät geenit omaavat, kauniit naiset haluavat alistua patriarkaatille, haluavat perheen ja paljon lapsia, kun taas rumat läskit lepakot eivät halua lapsia, olla hyviä vaimoja ja elää sovinnossa, vaan kertovat hyvät geenit omaaville naisille, että teidänkään ei kannata tehdä lapsia, teidänkin kannattaa vihata miehiänne ja teidänkin kannattaa murhata lapsenne kuten me teemme.

  2. Tämä tapahtuman logohan on äärirasistinen. 40-luvun havinaa. Tapahtuman on pakko olla hyvä. Tuukka Kurukin paikalla.

  3. Tässä tapahtuman logossakin on upeaa 40-luvun henkeä. Vanhat hyvät ajat tulevat nopeasti takaisin.

Comments are closed.