7 thoughts on “Laittomat Uutiset: Verkko kiristyy SKE-sabotöörien ympärillä

 1. Marco, pieni vihje tosielämästä, älä koskaan luota narkkareihin ja vankilaihmisiin. Hyvin suuri osa ihmisistä pettää ja puukottaa selkään, joten valitse ystävät erittäin tarkkaan.

  Onneksi Edward Dutton on myös opettanut tunnistamaan noitamaiset ihmiset jo ulkonäöstä ja käytöksestä. Noidilta näyttävät ihmiset ovat usein myös sisäisesti vammaisia ja noitamaisia.

  Näyttää siltä, että vielä 50-lukuun asti ihmiset olivat huomattavasti rehellisempiä, reilumpia ja ei niin noitamaisia.

 2. Marco on täysin oikeassa siinä, että haittaisänmaalliset käyttävät kaiken energiansa aitoisänmaallisten tuhoamiseen ja eivät itse tee mitään hyödyllistä. Heidän mukaansa Perussuomalaisten pitää olla ainoa vaihtoehto, joka mädättää ja tuhoaa suomalaiset ja fanittaa Natoa sekä Israelia.

 3. Suomalaiset vasijat ja sabotäärit ovat historiallisesti kuuluisia siitä, että heille ei todellisuudessa tarvitse maksaa juuri mitään. Suomalaisen vasikan tai petturin erikoispiirre on se, että historiallisesti hyvin pieni rahamäärä tai pari pulloa viinaa on riittänyt ostamaan suomalaisen vasikan. Muualla maailmassa vasikoille ja pettureille pitää maksaa suurempia summia, mutta suomalaisia pettureita on voinut ostaa hyvin pienillä summilla.

 4. Äläkä Marco luota myöskään alkoholiongelmaisiin alkoholisteihin. Yleensä he ovat valehtelemiseen ja manipulointiin oppineita sosiopaatteja, joiden koko elämä on jatkuvaa valehtelua ja salailua.

  1. "Alkoholin käytön kartoitus ja hoitomotivaatio" "alkoholin käytöstä mahdollisesti saadut hyödyt kumoutuvat haitoilla" sanoo:

   https://paihdelinkki.fi/fi/testit-ja-laskurit/alkoholi/alkoholin-kayton-kartoitus-ja-hoitomotivaatio-alkoholi-e
   🍷
   https://www.studio55.fi/terveys/article/liuottaa-aivoja-vaurioittaa-aareishermostoa-nain-alkoholi-tuhoaa-elimistoa/5551140
   🍷
   ”Alkoholi on hermomyrkky. Kun sitä käytetään, aivojen solut alkavat suojautumaan elimistössä olevaa alkoholia vastaan. Tämä aiheuttaa muutoksia soluissa. Kun alkoholinkäyttö sitten loppuu, solut palaavat normaalitilaan ja se koetaan krapulana”
   🍷
   https://www.kaypahoito.fi/hoi50028
   🍷
   ”Alkoholiongelman epidemiologia” ”Säännöllinen alkoholinkäyttö suurentaa kokonaiskuolleisuutta. Se myös suurentaa merkittävästi maksakirroosin, aivoverenvuodon, kroonisen haimatulehduksen ja verenpainetaudin sekä ylähengitysteiden, ruoansulatuskanavan, maksa-, paksusuoli- ja rintasyövän riskiä”
   🍷
   https://paihdelinkki.fi/fi/tietopankki/pikatieto/alkoholi
   🍷
   ”Alkoholi aiheuttaa vuosittain noin miljardin euron suuruiset yhteiskunnalliset haittakustannukset. Määrä on kaksinkertainen verrattuna kaikkien laittomien päihteiden aiheuttamiin kustannuksiin yhteensä. Alkoholin on arveltu olevan kaikista päihteistä selvästi haitallisin. Alkoholi aiheuttaa enemmän sairauksia ja kuolleisuutta kuin kaikki muut päihteet yhteensä, mikäli tupakkaa ei oteta laskelmissa huomioon.”

 5. Alkoholia pahempi asia on (((paskalaatikko))) olohuoneen nurkassa. Alkoholi on toki myrkkyä, ja sen välttäminen kaikissa julkisissa tiloissa pitäisi olla itsestäänselvyys. Erityisesti politiikassa. Mutta ei.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*