Free speech 21 marraskuun, 2020

 

Ympäri Eurooppaa lääkärit ovat alkaneet puhua kriittisesti rokotteista varsinkin nyt, kun pakkorokotukset ovat tulossa.

 

Se ei kuitenkaan käy valtiovallalle, joka lähettää rynnäkköpoliisin lääkärin kotiin.

 

Tässä tapauksessa kaikki jäi kuitenkin nauhalle.

 

 

 

Lue lisää:

Laittomat Uutiset: Valtaeliitin aseina koronahuijaus ja jihadistit

 

6 thoughts on “Rynnäkköpoliisi iski Saksassa rokoteskeptisen lääkärin kotiin

  1. Tyhmimmälläkin pitäisi hälytyskellot soida, että jos ei ole mitään ”koronaa” tai se on korkeintaan erittäin lievä ilmiö ja koskee heikon immuniteetin ihmisiä, rokotteiden on jo pitkään epäilty aiheuttavan autismia, sterilointia ja muita erittäin vakavia sairauksia ja nyt ajetaan pakkorokotteita kuin käärmettä piippuun, älä hemmetissä ota ”rokotteita”! Bill Gates on itse sanonut: Rokotteet ovat paras keino vähentää ihmisten määrää!!! Rokotteita onkin epäilty ihmisten steriloinnista, abortointien aiheuttamisesta ja autismin aiheuttamisesta!

  2. Korona-mafia ja kansanmurha pitää pysäyttää ennen kuin on liian myöhäistä. Putinisti-UMV mainostaa myös Venäjän ”koronarokotetta” eikä ole kriittinen huijausta kohtaan?

  3. Mitä voit tehdä rikolliselle jolla on rajaton valta, ase ja virkapuku? Ennen pitkää he ovat kuitenkin tuomiolla, mutta pahoja asioita ehtii vielä tapahtua. Älkäähän poliisit kuitenkaan unohda. Vielä naurattaa kun olette vallassa suojelemassa rahaeliittiä aseiden ja rajattoman vallan kanssa. Pelolla ette hallitse loputtomiin. Ihmiset ovat rohkaistumassa ja heräämässä.

Comments are closed.