14 thoughts on “Päivän kuva: Koronahuijaus

 1. Käynnissä oleva valkoisten ja kristittyjen kansanmurha on erittäin vakava ja historiallisen suuri rikos, josta tullaan jakamaan erittäin ankaria tuomioita! Samoin tämä koronahysteria ja ”pakkorokottaminen” on ihmiskunnan kaikkein suurimpia rikoksia koskaan! Suomalaisten on taisteltava tätä vastaan ja ei saa alistua psykopaateille ja satanistipedofiileille! Herätkää hyvät ja rakkaat suomalaiset totuuteen ja todellisuuteen!

 2. 001

  WordFence blokkaa pitkän linkki­viestin, joten kokeilen seuraavassa lähettää linkit yksittäisinä viesteinä, että onko joukossa sensuroitu linkki vai johtuuko blokkaus vain viestin pituudesta tai linkkien määrästä.

  1. Käynnistä selain uudestaan tai buuttaa käyttöjärjestelmäsi.

 3. Globalistipdykopaattien ja satanistien vallan himo on niin sairasta, että tälle on pakko tehdä jotain ja saada lopullinen ratkaisu. Rockefellerit ja Rothchildit jne. ovat lopulta vain yksittäisi sairaita ihmisiä jotka saadaan oikeuden eteen ja vastuuseen jos vain oikeasti haluamme! Poliisit ja poliitikot eivät kuitenkaan tule meitä auttamaan, sillä ovat täysin mätiä! Poliiseista, virkamiehistä ja poliitikoista on kiristysmateriaalia lasten kanssa ja mm. avioliittojen ulkopuolisissa suhteissa, sekä ovat voineet tehdä jopa rituaalimurhia ja kidutuksia. Näin globalistit hallitsevat.

 4. 011

  Tällä kertaa sensuurin voittaja oli viesti numero 004:
  FBI: Vähemmistöt ovat rikollisempia kuin valkoinen väestö
  – Linkki tässä – Vain ISOT KIRJAIMET ja väliviivat kuuluvat linkin osoitteeseen

  HTsfdhTPjkS://
  Bz IcvnG
  LsExbAhgGUE
  POcvbjLITIcbncCS.
  COhjM/
  NfghjEW-
  FcbnBI-
  DAmnmjTA-
  MgjhkINORlklgITIES-
  MOgjRE-
  LIhjkKEgjLY-
  TgggO-
  COjlryuMMIT-
  HdghATE-
  CRIdghMES-
  THAsgdfN-
  WHIdghoiTE-
  PEdgjjjOPLE/

 5. Koronahuijaus ja turhat, vaaralliset, tietoiset pakkorokotteet ovat kirjaimellisesti rikollisia. Ne tunnetaan sotarikoksina.

Comments are closed.