Free speech 22 marraskuun, 2020

 

Koronahysteria leviää maailmalla entistä pahemmin. Nyt Suomen sisarvaltiossa, Amerikan Minnesotassa tulee valtavat sakot tai vankeutta, jossa hengailet muiden kuin perheenjäseniesi kanssa.

 

Katso itse jos et usko:

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Jösse: K niinkuin kusetus

 

 

 

4 thoughts on “Koronamääräys: 3kk vankilaa, jos seurustelet ei-perheenjäsenen kanssa

  1. Satanistien ja globalistien tavoite onkin tuhota perheet ja kansat, joka onnistuu mm. niin, että terrorisoit ihmiset, etteivät he pysty ja eivät pysty tapaamaam toisiaan ja vaikka tapaisivatkin toisiaan, niin pelkäävät kuollakseen tehdä lapsia, koska lapset kaapataan satanistien mukaan. Jotkut äärij************** ja globalistit ovat itse kertoneet kuinka valkoiset pitää kansanmurhata.

  2. Hallitsevan eliitin vallasta kertoo hyvin se, että et saa enää edes sanallakaan mainita ketä eliittiin kuuluu ja mitä he ovat sanoneet ja tehneet. Tulevaisuuden upean yksikulttuurisessa ja turvallisessa Suomessa tullaan kuitenkin opettamaan kaikki, sillä suomalaiset tekevät kaiken aina täysin oikein. Lapsetkin tietävät jatkossa ketkä olivat suomalaisten ja myös venäläisten kansanmurhien takana, ketkä ovat ikuisten talousromahdusten ja sotien takana. Tämä on tietysti ikävä totuus josta ei haluta puhua. Tämä on viimeinen kansanmurha jonka tietty rahaeliitti enää järjestää. Jos kansanmurhan ollessa käynnissä ei saa olla vihainen, niin mitä sitten. Juuri tämän takia valkoiset halutaan eliminoida lopullisesti, koska rahaeliitti tietää, että tämä on myös heidän viimeinen mahdollisuus.

Comments are closed.