13 thoughts on “Laittomat Uutiset: Koronaa ei ole olemassa

 1. Lopetan paskajulkaisunne lukemisen, olette vaarallisia vääräntiedon välittäjiä. Teidän takia muut kärsii, toivottavasti harva on niin hölmö että usko harhojanne.
  Olisi väärin kasvattaa lukijamäärää yhdelläkään.

  1. Persulla meni taas tunteisiin. :D Kaikkein pahimpia mielensä pahoittajia eivät ole suvakit, vaan herkät persut.

   1. Perseenmyynti rikkoo ihmisen sielun -sen takia ne ovat niin kovin kiukkuisia.

 2. Marcon pitää saada kone käyntiin ja papattaa, niin hammaskipukaan ei tunnu miltään. Historiassa on ollut upeita ja rakastavia pareja ja Marco ja Mari ovat tällainen upea, toisiaan tukeva perinteinen ja onnellinen pari. Tällaisia pareja tarvitaan Suomeen paljon lisää, eikä mitään atomisoituja ja keskenään riiteleviä pareja ja perheitä.

  Lopettakaa television, elokuvien ja tv-sarjojen seuraaminen, niin lapset eivät mätäne henkisesti. Miksi näyttäisit jotain lapsille jonka tietoinen tarkoitus on vahingoittaa ja mädättää lapsiasi? Televisio, elokuvat, pelit jne. tekevät ihmiset myös laiskoiksi ja eristäytyneiksi.

  Perusongelma lopulta ovat fucking nynnyt miehet, jotka eivät saa naisia kuriin sekoilemasta. Marcokin sanoi, että sekä miehillä ja naisilla on sekä hyviä, että huonoja piirteitä. Miehistä tulee usein fucking irtosuhteissa käyviä juoppoja ja naisista sekopäisiä narsisteja ja monikulttuurisuusfeministejä. Pidetään toisemme kurissa ja rakastetaan toisiamme!

  Historiallisesti naiset ovat olleet miehiäkin uskovaisempia ja sääntöuskovaisia, jolloin ovat pitäneet miehet kunnon miehinä, eivätkä ole päästäneet miehiä sekoilemaan.

 3. Marco on hyvä esimerkki siitä minkälaisia miehiä naiset oikeasti haluavat kumppaneikseen. Miehiä joita ei aina tulla käskyttämään, vaan kyvykkäitä miehiä jotka pistävät asiat kuntoon, tietävät minne ovat menossa, miten ovat menossa ja eivät koskaan luovuta. Naiset eivät halua miehikseen mitään kyvyttömiä ja hukassa olevia raukkoja ja pelkureita.

  Kuten Marcokin sanoi, miehet ja naiset pitävät toistensa huonot puolet poissa. Ilman naisia miehistä tulee porsastelevia sikoja ja ilman miehiä naisista tulee hulluja jotka haluavat monikulttuurisuutta, suvakismia, sensuuria, tasa-arvoa jne. Naiset eivät ole tottuneet siihen, että joku olisi pitämässä heidät kurissa, mutta myönnetään, että myös naiset pitävät omalla tavallaan miehet kurissa.

 4. Valkoisten taipumus suvakismiin on aina, joka kerta lopulta tuhonnut valkoiset. Tämän takia valkoiset tapettiin aasiassa, Pyhässä Maassa ja nyt omissa kotimaissaan. Jos valkoiset olisivat ”fucking autisteja” kuten valkoiset, kuten Marco kutsui japanilaisia, meillä ei olisi tätä ongelmaa. Mielummin eläisin fucking autistina Japanissa, kuin monikulttuurisessa helvetissä ja katsoisin kun oma maa tuhotaan kun ollaan niin suvaitsevaisia ja niin avoimia. Autistit japanilaiset elävät vielä tuhansia vuosia japanilaisina, mutta valkoiset ovat nyt tuhoamassa itsensä ja tämä on lopulta valkoisten oma syy. Ei kukaan pakottanut valkoisia tappamaan itseään sukupuuttoon. Japanilaisia kyllä yritettiin saada avaamaan rajat ja rikollisia amerikkalaisia ei päästetty ennen kuin amerikkalaiset tekivät fucking sairaita rikoksia, mitä amerikkalaiset tekevät ******* ********* takia. Mikään valkoinen kansa ei nimittäin ole yhtä ******* ja rikollinen kuin amerikkalaiset. Briteilläkin on sentään jokin moraali. Rikollisuus onkin kirjaimellisesti amerikkalaisten suurin voima. He eivät ole saaneet mitään aikaan sitten 1700-luvun, vaan ovat ainoastaan kopioineet ja varastaneet muilta. Amerikkalaisten ******* ******** saavatkin heidät tuhoamaan itsensä, sillä kukaan ei halua olla tekemisissä amerikkalaisten kanssa kun amerikkalais-sionistinen imperiumi kaatuu lähiaikoina, paitsi siinä mielessä, että amerikkalaiset joutuvat nimellisesti korvaamaan kaikki kymmenien vuosien rikoksensa muille kansoille. Oikeuden jakaminen on tuttua puuhaa amerikkalaisille, mutta kohta amerikkalaiset ovat itse maksajia, sillä heidän oma riistopankki ja sen rahoittama sotakone on kaatumassa ja tämän jälkeen amerikkalaiset alkavat maksamaan muille kansoille rikoksiaan ja omaisuutta takavarikoidaan mitä voidaan. Suomenkin pitää metsästää amerikkalaisten varastama fyysinen kulta takaisin. Miksi me veljeilemmw varkaiden ja mielisairaiden kanssa? Ei heille ole edes mikään ongelma liittoutua maailman pahimman ihmisaastan kanssa, vaan ovat siitä avoimen ylpeitä.

 5. Kun tämä menee tähän, että et saa enää edes puhua vapaasti, niin ehkä ei kannata päästää myöskään hyvin pieniä määriä älykkäitäkään vähemmistöjä Suomeen, varsinkaan jos eivät ole koskaan, ikinä sopeutuneet ja sulautuneet mihinkään, vaan ovat sen sijaan alkaneet soluttautua johtoon, mädättämään sitä ja kääntäneet sen ajamaan heidän etujaan. Keskiajalla ihmiset olivat paljon älykkäämpiä kun tajusivat, mutta nyt ihmiset eivät tajua yksinkertaisia asioita.

 6. Maailman ongelmat eivät ratkea vain sillä, että Yhdysvalloissa vaihtuu valta, vaan maan pitää hajota pieniksi atomeiksi ja näin on onneksi käymässäkin, sillä amerikkalainen imperiumi on kaatumassa kun amerikkalaisten riistopankki FED on juuri kaatumassa ja samalla kaatuu Yhdysvallat ja Yhdysvaltojen sotakone. Amerikkalaiset eivät pysty lopettamaan mielisairasta käyttäytymistään muuten kuin voimalla ja pakon edessä. Heillä ei ole mitään moraalia ja järkeä. Sanon vain, että ellei Yhdysvaltojen keskuspankki kaatuisi tai joku pommittaisi amerikkalaisia kivikaudelle, niin he eivät lopeta täysin sairasta käyttäytymistään. He pommittavat myös muut maat kivikaudelle, mutta vastaavasti amerikkalainen itse ymmärtää ainoastaan voimaa ja väkivaltaa. Jos Yhdysvalloista jäisi talousromahduksen tai sodan jälkeen mitään jäljelle, he jatkaisivat rappion ja rikosten levittämistä muihin maihin. Amerikkalaisissa ja eräässä heidän liittolaisessaan onkin paljon yhteistä. Amerikkalaiset ovat aina ylpeästi ja avoimesti liittoutuneet ihmiskunnan pahimman saastan kanssa. Ei mikään valkoinen kansa ajattele ja toimi yhtä sairaasti kuin amerikkalaiset. Parasta vain sulkea Yhdysvallat ja amerikkalaiset ikuisiksi ajoiksi sivistyksen ulkopuolelle. He eivät olekaan parin sadan vuoden aikana pärjänneet muulla kuin rikoksilla, sairauksilla, varastelulla ja kopioinnilla. Heillä itsellään ei ole mitään.

 7. Amerikkalaisten nykyinen asema perustuu lähes täysin heidän rikollisuuteen ja sairauteen. Jos he olisivat mieleltään terve, normaali kansa, ei olisi mitään nykyistä amerikkalaista imperiumia, vaan kaikki on 1700-luvun jälkeen saavutettu vain ja ainoastaan terrorilla, varkauksilla ja röyhkeydellä. Yhdysvallat, Israel ja Saudi-Arabia ovatkin hyvin luonteva liittouma, sillä jokainen näistä maista on henkisesti samanlainen ja samalla tasolla. Heti kun amerikkalaiset eivät voi varastaa ja kopioida muilta ja loisia muista, koko Yhdysvallat kaatuu välittömästi. Koko Yhdysvallat perustuu nykyisin muista loisimiseen. Ensin he siis taistelivat itsenäisyyden, mutta tämän jälkeen he alkoivat terrorisoimaan, hävittämään ja loisimaan muista. Onko ihme, että jokainen maailman kansa vihaa amerikkalaisia ja ovat vain tyytyväisiä kun Yhdysvallat kaatuu muutamassa vuodessa.

 8. Autistinen Japani pysyy Japanina seuraavat tuhannet vuodet, mutta upean suvakki ja avoin eurooppa on islamistinen likaviemäri 50 vuoden päästä. Mielummin autisti japanilainen kuin vajakki ja suvakki valkoinen. Ei varsinkaan kannata päästää ei-valkoisia nousemaan eliittiin. Mutta valkoiset päästävät, koska valkoiset ovat niin fucking suvakkeja ja avoimia muille. Pidetään Suomi mielummin autistisena kuin vajakkina ja avoimena muille. Katsokaa vaikka kaikkia muita ”avoimia” valkoisia maita. Pelkkiä likaviemäreitä.

 9. Marco de witille: My summer car on suomalainen tietokonepeli joka sijoittuu 1990-luvun Suomeen maaseudulle eli on ns. juntien peli koska siinä ei ole monikulttuuria. Tätä peliä ne nuoret pelasi jotka paljasti korona huijauksen.

Comments are closed.