Free speech 24 marraskuun, 2020

 

[Todennäköisyys, että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen ja aluesyyttäjä Hannu Koistinen nostavat tästä jutusta syytteen ja vaativat vankeutta on noin 65%.]

 

 

Monet homojen etujärjestöt ovat jo pitkään yrittäneet rajoittaa sananvapautta kiihotuspykälään vedoten.

 

Heidän mielestään on kiihotusta kansanryhmää vastaan, jos kertoo homoista tieteellisiä tosiasioita. Kuten, että homot saavat keskimäärin enemmän tuomioita pedofiliasta.

 

Erityisesti jotkut homoseksuaaliset miehet ovat hyvin innostuneita jahtaamaan pikkupoikia seksuaalisessa mielessä. Esimerkiksi katolisen kirkon pedofiiliongelma johtuu siitä, että monet homot ovat tarkoituksella kouluttautuneet papiksi voidakseen ahdistella pikkupoikia.

 

 

Yhtä törkeää systemaattista toimintaa heteromiehet eivät näytä harjoittavan. Harva heteromies valitsee uransa sillä perusteella, että pääsisi mahdollisimman lähelle ahdistelemaan pikkutyttöjä.

 

Toisin sanoen homomiehet näyttävät KESKIMÄÄRIN olevan innostuneempia pedofiliasta eli riski on hieman suurempi kuin heteroilla.

 

 

Tämän jokaisen vanhemman tietämää faktaa ei kuitenkaan nykyään saa sanoa, koska se on vihafakta.

 

 

Faktaa ei saa kertoa, vaikka olisit professori. Tämä kävi ilmi Saksassa, jossa professori sai asiasta tuomion.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Professori tuomiolle vihafaktasta: Homoissa keskimäärin enemmän pedofiileja

 1. Kannattiko taistella homojen oikeuksien puolesta? Vaikka yksittäiset homot olisivatkin ok, fakta on, että homoissa on keskimäärin enemmän pedofiileja kuin heteroissa ja homoissa on keskimäärin enemmän mielenterveysongelmia. Noin 70 prosenttia Yhdysvaltojen homoista äänesti Joe Bidenia, joka on pedofiili.

  Kannattaa vähän miettiä mitä ongelmia voi tulla keskimäärin enemmän jos kannatat jotain.

  Mitä tekivät jotkut homot saatuaan sitten lisää oikeuksia? Alkoivat vaatia lisää ja lisää oikeuksia ja nyt jotkut homot vaativat, että pitää olla vapaa oikeus homoilla ja pervoilla julkisesti ihmisten nähden. Homojen etujärjestöt

  Kannattaa olla varovainen kenen oikeuksia edistät, sillä voi tulla keskimäärin enemmän ongelmia. Ehkä luonto ja Raamattu ovat oikeassa?

 2. Sosialistit ovat aina teurastaneet ensimmäisenä kristityt ja oppineet. Nyt jotkut akareemikot ovat tajunneet kuinka vaarallista psykopaattisatanistien valta on yhteiskunnalle ja he eivät saa enää ajatella vapaasti.

  Psykopqattisatanistit pitää pysäyttää ja kansanmurhan takana oleville ihmisille pitää löytää lopullinen ratkaisu. Emme voi antaa yhden tietyn ryhmän jatkuvasti massamurhata ihmisiä satoja vuosia.

 3. Kannattiko tukea homojen oikeuksia? Mitä siitä seurasi kun homot saivat käytännössä samat oikeudet kuin heteroille? Tämä ei riittänyt homojen etujärjestöille, vaan sitten piti saada rekisteröity parisuhde, kristittyjen avioliitto, homoadoptiot.

  Nyt jotkut homot vaativat, että homoja ei saa kritisoida ja homojen pitäisi antaa pervoilla vapaasti kaikkien muiden nähden, eikä joidenkin homojen pervoilua saa kritisoida ja vastustaa. Nyt vastustetaan myös heteroiden poliittista valtaa. Fakta on, että Yhdysvaltojen homoista 70 prosenttia äänesti Joe Bidenia, joka on pedofiili, satanisti ja täysi valehtelija. 70 prosenttia. Miettikää vähän kuinka suuri osa homoista äänesti Joe Bidenia, joka on pedofiili ja satanisti.

  Mitä enemmän homoille on annettu oikeuksia, sitä enemmän he ovat vaatineet ja nyt homojen etujärjestöt haluavat tuhota heteroyhteiskunnan. Miksi homot eivät perusta jotain täysin homoa yhteiskuntaa, vaan heterojen pitää muuttua hyväksymään homot ja transut?

 4. Kannattaa olla varovainen kenen oikeuksia edistät. Kuka antoi homoille samat oikeudet? Sinä itse. Monet homot pitävät väkivaltaista Stonewallin homomellakkaa homotaistelun inspiraationa. Katsokaa vähän mitä jotkut homot tekevät nyt.

 5. Jos annat ”homojen etujärjestöille” pikkusormen, niin ”homojen etujärjestöt” vievät koko käden. Ihmisten pitäisi päästä eroon ”Ei kaikki…”-ajattelusta, sillä mitä väliä sillä on, jos suuri osa on jotain muuta ja keskimäärin joku on paljon enemmän jotain?

  Jo Raamattu yritti useaan kertaan varoittaa haureudesta ja sodomiasta, mutta ihmisistä on oikeasti tullut jälkeenjääneitä ja eivät osaa ajatella oikein.

 6. Keskiajalla ihmisillä oli paljon enemmän järkeä päässä ja myrkyllisiä mutanttinoitia ei päästetty valtaan. Mitä tapahtui kun ihmiset tukivat mutanttinoitia vaikka Raamattu nimenomaan varoitti mutanttinoidista? Nykyiset ongelmat johtuvat kolmesta asiasta: Älykkyytemme on laskenut valtavasti, olemme hylänneet kristinuskon ja suomalaisilla on orjageenit. Suomalaiset eivät halua elää hyvin ja vapaasti, vaan olla aina jonkun orjia! Orjuuttaakseen maapallon, heidän kannattaisi vain kloonata täydellisiä ja pelkureita orjia, suomalaisia.

 7. Mikäs kansa se mädättikään euroopan mielisairaudellaan? Amerikkalaiset. Eurooppalaisten kansojen pitäisi vihdoin tajuta poistaa amerikkalainen aivosyöpä euroopasta ja sulkea heidät sivilisaation ulkopuolelle. Juuri amerikkalaiset teurastivat saksalaiset ja aivopesivät heidät amerikkalaisella sairaudella. Amerikkalaiset ymmärtävät vain ja ainoastaan voimaa ja näyttämällä riittävää voimaa amerikkalaisille hekin ymmärtävät perääntyä levittämästä sairauttaan eurooppaan.

  Amerikkalaiset olivat nimenomaan ne jotka tutkivat kommunistien kanssa miten tuhota eurooppalaiset ja kansallismieliset henkisesti. Amerikkalaiset toivat sairaan materialisminsa ja henkisen mädän eurooppaan voitettuaan sodan valtavilla rikoksilla. He tekivät saman myös aasiassa, jossa alkoivat mädättämään valloittamiaan maita.

 8. Verratkaa homosaatiota ennen Hitleriä, Hitlerin aikana ja kun amerikkalaiset miehittivät euroopan. Amerikkalaiset olivat homosaation ja eurooppalaisia nyt vaivaavan aivosyövän takana yhdessä kommunistien kanssa ja juuri amerikkalaiset tekivät kaikkensa tuhotakseen eurooppalaisen identiteetin ja kansallismielisyyden.

  Katsokaa mitä amerikkalaiset nyt itse ovat. Täysin sairaan materialisminsa ja kulutuskulttuurinsa orjia, jota he levittivät eurooppaan.

  Seuraavaksi voitte miettiä hävettääkö amerikkalaisia henkinen mätänsä ja rikoksensa? No ei tietenkään. He ovat täysin ja avoimen ylpeitä siitä. Ylpeitä siitä, että amerikkalaiset eivät ole henkisesti mitään ilman minkäänlaista moraalia. He myyvät vaikka pikkulapsia ja huumeita jos se hyödyttää amerikkalaisten etuja ja ovat tehneetkin sitä kymmeniä vuosia valloittamillaan alueilla.

 9. Aasian maissa on ollut pitkäänkin ladyboyt, joilla on hyväksytty, oma asemansa. Kuitenkin esim. Thaimaassa perhearvot ja kansalaisia syntyy loistaa vaikka siellä homot ja ladyboyt ovat hyväksyttäjä. Kuitenkaan sitä ei siellä hierota toisten naamaan.

Comments are closed.