7 thoughts on “Trump oikeassa: Vaalit ryöstettiin

 1. On vain pieni ongelma, että amerikkalaiset ja Rockefellerit ovat kymmeniä vuosia sekaantuneet kaikkien muiden vaaleihin, jolloin heillä ei ole minkäänlaista, ei siis minkäänlaista moraalista asemaa kritisoida, että vaaleissa tehtiin vaalivilppiä. Amerikkalaiset kansana ovat täysin ylpeitä rikoksistaan ja sairaista joukoistaan ulkomailla ja kuinka he mm. kaatavat kaikkien muiden hallintoja ja sekaantuvat kaikkien muiden vaaleihin. Kysykää aivan keneltä tahansa amerikkalaiselta, niin fanittavat täysillä sekaantumisiaan ja rikoksiaan.

  Meidän ei pitäisi välittää amerikkalaisista ihmisistä pätkääkään, vaan antaa heidän upota suohon. On fakta, että Rockefellerien lisäksi satanistit ja sionistit ovat vallassa ja meidän pitää pelastaa vain oma maa ja oma kansa.

  Luuletko, että amerikkalaiset alkaisivat korvaamaan rikoksiaan tai jättäisivät Suomen ja suomalaiset rauhaan? Eivät tietenkään. Amerikkalaiset jättävät Suomen kansan rauhaan vain pakon edessä ja jos he tuhoutuvat. Onneksi Yhdysvallat onkin tuhoutumassa ja tämä on mahtava asia euroopan kansoille.

  Jos Yhdysvalloista ja amerikkalaisista jää mitään jäljelle, he tulevat aina olemaan suomalaisille vihamielisiä vihollisia ja he olisivat täysin ylpeitä vihollisiamme.

 2. Mitä nopeammin amerikkalaiset häviävät maailmasta, sitä parempi. Euroopan kauniit kansat voivat elää terveesti ja vapaasti vain ilman mielisairaita ja narsistisia amerikkalaisia. Amerikkalaisilla ei ole ollut mitään hyvää annettavaa muulle maailmalle ja emme tarvitse joitain fucking amerikkalaisia.

  Amerikkalaiset tulevat aina olemaan vihollisiamme. Eivät amerikkalaiset tule jättämään Suomea ja Suomen kansaa rauhaan. Amerikkalaiset ymmärtävät vain voimaa, eli sitä, että heidät pakotetaan tekemään jotain. Onneksi amerikkalaisten rahakone ja sotakone on kaatumassa, jolloin he pakotetaan alistumaan ja maksamaan rikoksistaan ja amerikkalaisdt tietävät, että jos heidän rahakone ja sotakone kaatuvat, tulee Nurnbergin oikeus 2.0 ja amerikkalaiset pakotetaan korvaamaan rikoksensa muille kansoille. Rikolliset amerikkalaiset yrittävätkin kaikkensa pitääkseen sotakoneensa, jotta rikolliset voivat paeta vastuuta. Pelkkä varasteleva ja rikollinen roskajoukko, josta ei ole mihinkään ilman rikoksia ja varkauksia.

 3. https://youtu.be/DPt-zXn05ac

  Amerikkalaiset valehtelevat, huijaavat ja varastavat. Ja ovat täysin ylpeitä siitä.

  Ketään ei pitäisi kiinnostaa tapahtuiko Yhdysvaltojen vaaleissa jotain tai tuhoutuvatko Yhdysvallat ja amerikkalainen imperiumi. On vain hyvä asia jos Yhdysvallat ja amerikkalainen imperiumi kaatuu. Ei heitäkään voisi vähempää kiinnostaa miten he kohtelevat muita. He ovat rikollisia ja vielä ylpeitä rikollisia. Amerikkalaiset ovat ehkä yksi maailmanhistorian henkisesti rumimmista kansoista. Ylivoimaisesti ainakin valkoisista ihmisistä.

  Amerikkalaisilla ei ole mitään moraalista asemaa kritisoida omia vaalejaan, sillä he ovat aina olleet sairaita rikollisia ulkomailla, joilla ei ole koskaan ollut mitään moraalikäsitystä ja ovat tehneet aivan mitä tahansa mikä on hyödyttänyt heitä itseään.

  Marco on tuonut esille kuinka Yhdysvallat, Saudi-Arabia ja Israel ovat liittoutuneet keskenään. Tämä tietysti johtuu myös siitä, että jokainen on moraaliltaan ja henkisesti lähellä toisiaan! Amerikkalainen on henkisesti juutalainen. On täysin luonnollista, että amerikkalaiset liittoutuvat juutalaisten ja Saudi-Arabian Isiksen kanssa, koska he ovat henkisesti täysin samanlaisia ihmisiä.

 4. Vaikka suomalaisissa on myös ihania naisia, mistä johtuu, että juuri suomalaisissa naisissa on kaikkein hirveimmät lehmät ja pahimmat feministit?

  On todella surullista, että patriarkaatin ja kristinuskon kaaduttua suomalaisten keskuudessa on ihanien naisten lisäksi myös kaikkein pahimmat lehmät. Ihania suomalaisia naisia on aivan liian vähän ja lehmiä on oikeasti todella paljon.

  Mutta lisään kuitenkin perään, että suomalaisissa on myös kaikkein raukkamaisimmat miehet.

 5. Syy miksi amerikkalaiset tukevat täysillä juutalaisia ja Israelia johtuu siitä, että molemmat ovat henkisesti samanlaisia. Amerikkalainen on henkisesti juutalainen.

 6. Trump ja Clintonit ovat samanlainen huijaus kuin ”kapitalismi” ja ”kommunismi. Ihmiset pakotetaan valitsemaan sairaan amerikkalaisjohtoisen globalismin ja sairaan sosialismidiktatuurin väliltä. Yhdysvallat ja Yhdysvaltojen rikollinen imperiumi on kuitenkin romahtamassa ja ihmiset tulevat muistamaan amerikkalaiset muutaman sadan vuoden historian aikana vaikuttaneina mielisairaina rikollisina.

  Amerikkalaiset eivät ymmärrä mitään muuta kuin voimaa ja väkivaltaa. Heiltä puuttuu kokonaan moraali, empatia ja sivistys.

  Siitä huolimatta ketkä amerikkalaisia johtavat, amerikkalaiset ja britit tulevat aina olemaan Suomen kansan vihollisia ja ovat olleetkin noin sata vuotta. Britit sentään ymmärtävät jotain ja heillä on edes jonkinlainen moraali, mutta amerikkalaiset ovat loisivia eläimiä, joilta puuttuu kokonaan moraali, empatia ja sivistys. Amerikkalaiset ovatkin varasteleva rosvokansa, jonka asema perustuu lähes täysin rikosten tekemiseen ja varastamiseen.

 7. Ihmisten kannattaisi miettiä kuinka kaunis paikka maailma olisi ja voi olla ilman amerikkalaisia ja sionisteja. Yhdysvallat ja amerikkalaiset takaisin Yhdysvaltoihin ja amerikkalaisten omaisuus heille joilta ovat varastaneet ja ryöstäneet. Kouluissa pitää opettaa oikea historia amerikkalaisista ja sionisteista. Amerikkalaiset edelleen luulevat, että ovat tehneet jotain hyvää ja ovat hyviä ihmisiä. Mitä vielä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*