3 thoughts on “Laittomat Uutiset: Korona = U$rael

  1. Hammaslääkärit ovat oikeastaan rehellisempiä lääkäreitä, koska neuvovat miten ihmiset voivat yrittää pitää itsensä terveenä ja olla tulematta hammaslääkärille, eivätkä yritä tehdä ihmisistä sairaita. Korruptoituneimmat ja epärehellisimmät lääkärit löytyvät oikeastaan enemmän muusta terveydenhuollosta, jossa eivät yritä kovasti neuvoa ja mitata mm. ravinnepuutostiloja, vaan useimmiten annetaan lääkkeitä, mutta ei puuttuvia hivenaineita ja vitamiineja.

  2. Euroopassa on negatiiviset korot. Koskaan aijemmin ei ole missään ollut negatiivisia korkoja paitsi nyt. Tämä ei tule päättymään hyvin. Suomella on myös riesana yhteisvaluutta euro ja massamahanmuutto. Suvakkien mielestä Suomi tarvitsee maahanmuuttoa kehitysmaista että saamme työvoimaa.

Comments are closed.