Marco de Wit 25 marraskuun, 2020

 

Laiton Lehti on pitkään korostanut, että tummaihoiset maahanmuuttajat ovat valtavassa D-vitamiinin puutostilassa.

 

Miksikö?

 

Koska tumma iho ei pysty imemään/muuttamaan kesäauringon säteilystä yhtä hyvin D-vitamiinia kuin valkoinen iho.

 

 

 

Tämä on kuitenkin vihafakta eikä THL suostu aloittamaan esim. somalien joukossa D-vitamiinikampanjaa puhumattakaan, että antaisi heille ilmaista D-vitamiinia. Niinpä somalit ovat valtavassa puutostilassa ja sairastuvat paljon helpommin kaikenlaisiin sairauksiin. Näin he myös helpommin saavat positiivisen tuloksen koronafarssitesteissä, jotka korreloivat flunssan yms. tautien kanssa.

 

Yle ja somaliliiton edustaja eivät kuitenkaan välitä tästä viranomaisten ja lääkemafian harjoittamasta somalien sortamisesta mitään, vaan syyttävät rasismia!

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Yle: Koronan syynä rasismi

  1. Ylen toimitus kumiveneisiin ja määränpää afrikan sarvi, ei järkevä ihminen tarvitse muuta kuin laittoman lehden, sauli kanssa samaan kumiveneeseen ja Marcosta pressa.

  2. Oliko joidenkin somaliorjakauppiaiden orjina myös valkoisia, vai muita mustia? Lähi-itään valkoisia ja suomalaisia vietiin seksiorjiksi, jolloin yläluokan arabeihin sekoitettiin valkoisia. Tästä huolimatta nyt seksiorjina olleita valkoisia suomalaisia syytetään vielä rasismista. Todella törkeää!

  3. On toisaalta harmi että puutostila ei ole konkreettisempi. Se ohjaisi uusille asuinalueille muuttamista muutmaien sukupolvien päähän.

    Toisaalta, somalit ja muut uus-suomaliset voi ostaa d-vitamiinia purkissa ihan niinkuin me muutkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*