Free speech 26 marraskuun, 2020

 

Suvela on yksi Espoon köyhimpiä kaupunginosia. Se sijaitsee Turku-Helsinki-radan läheisyydessä. Niinpä siellä on myös paljon kehitysmaista tulleita maahanmuuttajia.

 

Suvela

 

Suvela on kuuluisa ns. valkoisten paosta. Jopa Wikipedia kertoo tästä:

 

Alueella havaittiin vuosituhannen alussa ”valkoisten pako” -ilmiötä. Ilmiöllä tarkoitetaan tilannetta jossa kantaväestö alkaa vältellä asuinaluetta ja muuttaa sieltä pois, kun samaan aikaan maahanmuuttajien osuus alueen väestöstä on kasvanut tarpeeksi suureksi. Vieraskielisten osuus on kasvanut Suvelassa vuosina 2000–2018 7,6 prosentista 37,4 prosenttiin.

 

Huolestunut äiti kertoo:

 

 

 

Suvela Warriors on Suvelan koripallojoukkue. Alla video heidän yhdestä pelistä.

 

 

 

 

Lue lisää:

Suvela Warriors huorittelee pesistyttöjä?

 

12 thoughts on “Koripallojoukkue Suvela Warriors terrorisoinut suomalaisia tyttöjä?

 1. Ulkomaalaistaustaiset ihmiset usein haukkuvat valkoisia rasisteiksi alistaakseen valkoiset käytännössä alistumaan ja antamaan seksiä todistaakseen etteivät ole rasisteja. Nuoret tytöt ja naiset saattavat sitten alistuakin, vielä kun valtamedia ja koulujärjestelmä tekee samaa aivopesua. Suvakitkin lähtevät yleensäkin siitä ettei ihmisellä ole oikeutta itse päättää parisuhdekumppaniaan. Muistakaahan tytöt ja naiset ettei ole pakko rotusekoittua ja alistua!

 2. Vanhoina hyvinä aikoina kun suomalaiset miehet olivat vielä miehiä, Suvelassa olisi saman tien suomalaismiesten torikokoontuminen.

 3. Muuttakaa valkoiset ihmeessä maaseudulle omienne pariin ja antakaa kaupunkien kaatua. Valkoisten suomalaisten tulevaisuus on maaseudulla omiensa parissa.

  1. Todellakin, muuttakaa sinne minne suurin osa kaupunkilaisista ajaa joka viikonloppu: maalle. Meillä ilma on puhtaampaa, väki rennompaa, on enemmän harrastusmahdollisuuksia aina metsäpyöräilystä lenkkeilyyn ja ampumatoimintaa. Jokaviikkoiset iltarastit pitävät porukan liikkeellä eikä yleisuheilupaikkojakaan sovi vähätellä. Jääkautta ja avantouintia unohtamatta. Ja joka ilta jollakulla lämpiää rantasauna jonne poikkeusketta on tervetullut.

   Jos haluaa osallistua maatöihin niin sekin varmasti onnistuu. Keväisin on rankahommia ja klapien tekoa. Sitten on koneenkorjausta ja erityisesti elektroniikan osaajille on maaseudulla töitä vaikka ympäri vuoden.

   Niin että, sielä missä on paljon ihmisisä, sielä on vilinää ja elämää. Eikä maaseudulla tarvitse pelätä ettei porukka pidä puoliaan. Täälä ei paljon sandaalin läpsy.

 4. Itänaapurimaissa matujen perseilyä ei katsottaisi hyvällä, mutta suomalaisista on tullut pelkureita. Idässä matut ja pedofiilit eivät hypikään silmille. Ehkä kannattaa joissain asioissa ottaa mallia ja ryhdistäytyä?

 5. Mitäs nämä persuilijat ovat jotka sabotoivat kansallismielisiä katuliikkeitä, ryhmiä ja puolueita, mutta sitten eivät itse järjestä mitään ja reagoi mihinkään? Sen vielä ymmärrän että eivät itse saa mitään aikaiseksi, mutta sabotoivat vielä joka ikisen uuden ryhmän ja liikkeen. Juuri Perussuomalaiset ovat ne jotka eivät koskaan myöskään suostu osallistumaan mihinkään mielenosoituksiin. Kaikkein törkeintä Perussuomalaisilta on väkivalloin ja sabotaasilla tuhota SKE:n kaltaiset liikkeet ja ryhmät. Operaatio Gladiossa oli kyse mm. juuri tällaisesta toiminnasta, salamurhista, peiteyrityksistä, ostetuista poliitikoista jne. Perussuomalaiset ovat vain älykkyydeltään niin vajaita, että paljastavat toimivansa hallittuna valeoppositiona.

 6. Jokahan olisi nimen vaihdon paikka…Jotta pääsisi vanhoista leimoista eroon..

Comments are closed.