Free speech 26 marraskuun, 2020

 

Koronatesti on pelkkä huuhaata. Se ei todista mitään koronasta.

 

Se saattaa hieman korreloida esim. flunssan ja muiden sairauksien kanssa, mutta se ei todista mitään koronasta.

 

Koronatesti perustuu usein PCR-testiin. Sen kehittäjä, nobelisti Kary Mullis korosti, ettei sen avulla voi tehokkaasti tehdä virustestejä.

 

Nobelisti Kary Mullis: PCR-testi ei sovellu (koronankaan) diagnosointiin

 

 

Tästä huolimatta – tai juuri tästä syystä – PCR-testejä käytetään koronatesteinä. Siis siitäkin huolimatta, että testitapakin aiheuttaa välillä kipua ja vammoja, kuten tässäkin videossa nähdään.

 

 

 

 

Uudessa-Seelannissa suunnitellaan koronatesteistä kieltäytyvien laittamista karanteeni- eli keskitysleireille.

 

 

 

Lue lisää:

Juha Kärkkäinen: Korona on huijaus

 

 

 

 

8 thoughts on “Koronakulttitesti

 1. Rokotteet ovat erittäin vaarallinen ja täysin turha ihmiskoe. Suomalaisilla on täysi oikeus puolustaa itseään ja ryhtyä vastarintaan!

 2. Monille rikollisille jaetaan lopulta vielä oikeutta. Se että poliisit, oikeuslaitos, syyttäjät ja hallinto ovat läpeensä mätiä ja tiedustelupalveluilla on heistä pedofiili ja rituaalimurhamateriaalia ei tarkoita ettemmekö voi saattaa rikollisia lopulta oikeuteen. Ei oikeuslaitos päätä lopullisesti.

 3. Poliisi on vihollisemme ja Marco tulee huomaamaan tämän kun ”hyvä ja rehellinen” rivipoliisi tulee hakemaan kotoa keskitysleirille, pakottaa myrkkypiikille, alkaa jahtaamaan, vakoilee ja toteuttaa esimiehen käskyjä. Ei ole olemassa ”hyvää” poliisia. On vain vihollisia ja Marco tulee oppimaan tämän hyvin nopeasti.

 4. Mitä voimme tehdä rikolliselle jolla on ase, virkapuku ja rajaton valta? Valtio käy välittömästi kimppuun jos rikolliselle tapahtuu jotain.

 5. Jos kansanmurhaajia ei vastusta ajoissa, heillä on suomalaisista rajaton ja totaalinen valta. Suomalaisilla on täysin selvä oikeus puolustautua kansanmurhaajia vastaan ja ryhtyä vastarintaan! Tuhoavatko suomalaisten orjageenit Suomen kansan?

 6. Miten voit vastustaa satanisteja joilla on rajaton valta, poliisi ja oikeuslaitos on ostetty heidän puolelleen. Jo mm. Koiviston aikana pankkiirit antoivat käskyn, etteivät suomalaiset voi saada oikeutta oikeuslaitoksen kautta, vaan tuomiot oli päätetty etukäteen.

  Operaatio Gladio ja Demla-mafia on tuhottava ja paljastettava kaikille suomalaisille.

 7. Historia tulee muistamaan poliisit vihollisinamme, jotka kansanmurhasivat suomalaiset ja olivat mukana päästämässä matuja maahan, vakoillen ja vainoten suomalaisia ja suomalaisten perheitä!

 8. "Valheeseen tai taikauskoon perustuva kohtuuton kuolemanpelko tekee ihmisistä kuitenkin ”orjuuden alaisia koko [heidän] elämänsä ajan”" sanoo:

  https://www.jw.org/fi/raamatun-opetukset/kysymyksia/kuolemanpelko/
  ✝️
  https://www.studio55.fi/hyvinvointi/article/kuolemanpelko-rajoittaa-elamaa-nain-paaset-siita-eroon/3155774
  ✝️
  ”me kaikki kuolemme tietämättä sitä hetkeä etukäteen”
  ✝️
  https://mielenihmeet.fi/kun-kuolemanpelko-estaa-elamasta/
  ✝️
  ”tuleepa meistä mitä tahansa, tulemme mekin joku päivä katoamaan”
  ✝️
  https://www.gotquestions.org/Suomi/raamattu-pelko.html
  ✝️
  ””Eihän Jumala ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja terveen harkinnan hengen.” Pelkuruuden ja arkuuden henki ei ole Jumalasta.”

Comments are closed.