7 thoughts on “Laittomat Uutiset: Mustalaiskysymys

 1. Sanotaanko näin, että mustalaiset tietävät tasan tarkkaan mistä ”ennakkoluulot” johtuvat ja he luovat itse stereotyyppinsä. Kysykää joltain kaupan alan tai turvallisuusalan ihmisiltä minkälaisia mustalaiset ovat oikeasti. Älkää uskoko valtamedian, virkamiesten ja poliitikkojen valheita.

  On olemassa ryhmiä jotka ovat malliesimerkkejä valkoisten ja varsinkin suomalaisten taipumuksesta tuhota itsensä. Miksi emme voi tehdä kuten japanilaiset? Jos tekisimms kuten japanilaiset, emme tuhoaisi itseämme?

  Miettikää itse miten kävi kymmenissä ja muutamissa sadoissa vuosissa kun tiettyjen ryhmien annettiin tulla Suomeen?

 2. Mikä on lopullinen ratkaisu mustalaiskysymykseen? Suomalaisten ei pidä alunperinkään päästää ei-suomalaisia Suomeen ja nyt suomalaiset kirjaimellisesti maksavat suvakkiudestaan.

 3. Se että jokin geneettisesti täysin erilainen ja eri rotuinen ryhmä kääntyy valkoisia suomalaisia vastaan ei ole niinkään ”virhe”, vaan puhtaasti geneettistä.

  Syy miksi valkoiset aina tuhoavat itsensä johtuu valkoisten ja varsinkin suomalaisten geeneistä. Jos olisimme kuin japanilaiset, esimerkiksi temppeliritarien ja meidän suomalaisten kohtalo olisi täysin erilainen ja nyt suomalaiset oppivat vaikeimman kautta miksi Suomeen ei ole koskaan kannattanut eikä tule päästää ei-suomalaisia.

  Mitä enemmän Suomeen päästetään muita rotuja ja kansoja, sitä nopeammin suomalaiset tuhoavat itsensä ja sitä epävakaammaksi Suomi muuttuu. Vihollisemme tietävät tämän.

 4. Autistit japanilaiset ovat olleet suomalaisia paljon viisaampia. Eivät anna matujen ja mamujen olla miten vain. Vielä ei ole liian myöhäistä intialaisten kanssa ja tällä tarkoitan, että intialaiset pitää palauttaa Intiaan tai muuhun maahan. Historiassa matuja on palautettu satojenkin vuosien jälkeen ja suomalaiset voivat helposti tehdä saman.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*