9 thoughts on “Päivän kuva

 1. Englannin prinssi Charles on polvistunut Bill Gatesin eteen ja allekirjoittanut vaatimuksen maapallon väestön nopeasta vähentämisestä.
  Stalling population growth vital to Earth’s future, says prince

  Prinssi William kuuluu myös pedofiilirenkaaseen ja on kiristetty polvistumaan Bill Gatesin edessä.
  Duke of Cambridge insists there are too many people in the world

  Salaliittoteoria. Bill Gatesin rokote sisältää Gatesin omia geenejä. Niistä jää ikuinen muisto ihmiskunnan historiaan.
  – Oletpa kuinka rikas tahansa, mitä sinusta on jäljellä tuhannen vuoden päästä.
  – Tähänastinen ennätys on Egyptin faaraoilla, joiden geeniperimä on Eurooppalaisessa rodussa ja koko länsimaisen sivistyksen perusta.

  Salaliittoteoria. Bill Gatesin rokoteprojekti on valtava eugenistinen kokeilu. Aikaisemmat yritykset epäonnistuivat koska niillä ei ollut käytettävissään mahdollisuutta puuttua suoraan ihmisen geeneihin ja muuttaa niitä.
  – Riittää, että 100 miljoona ihmistä jää henkiin rokotteen jälkeen! Heistä kasvaa uusi ihmiskunta. Projekti Uusi Ihmiskunta toteutetaan välittömästi Great Reset projektin jälkeen.

  1. Egyptin faaraot ovat tunnetusti ns. Helleenejä (muinaisen Hel:in väkeä, Odenmaa / Suomi). Tuo korkeakulttuuri vietiin alueelle jääkauden jälkeen täältä ääripohjolasta (Hyperborea).

 2. Jakelupaikka raitiovaunu- ja linjautopysäkit.
  📰
  https://www.flyeralarm.com/fi/shop/configurator/index/id/6785/lehdet-pienpainoksena.html
  📰
  http://www.suomalainenlehtipaino.fi/palvelut/
  📰
  https://www.graafinenteollisuus.fi/files/249/Painovoimaa-lehti.pdf
  📰
  ”Perinteinen paperille painettu sanoma on digitalisoituvassa maailmassakin edelleen tehokkain ja usein myös ympäristön kannalta kestävin vaihtoehto. Suomen Ympäristökeskus on ENVIMAT-hankkeessa laskenut, että paperituotteiden kokonaisympäristövaikutukset ovat noin yhden prosentin luokkaa kotitalouksien hiilijalan-jäljestä. ”

 3. En yllättynyt siitä, että satanistit suunnittelevat lasten lopettamista. Ovat jo kovasti yrittäneet pidemmän aikaa ja ovat lähellä onnistua. Vain valkoisten lapset halutaan lopettaa. Nyt tiedätte miksi keskiajalla kristityt yrittivät lopettaa satanistit alkuunsa ja mitä se noitamainen käytös oli käytännössä.

 4. Sensuuri tiukkenee WordPress’issä.

  WordPress.com’in omistaja Automattic keräsi 300 miljoonaa dollaria Salesforcelta, joka toimii yhteistyössä Maailman talousfoorumin kanssa. Talousfoorumi on Bill Gatesin ja kavereiden omistama liittouma, joka ajaa neljänttä teollista vallankumousta, the Great Reset. Tämä on Klaus Schwabin sidosryhmätalous, jossa yritykset käyttävät osakepääomasijoituksia ajaakseen poliittisia suunnitelmia.

  Vaikuttaa siltä, että WordPress sensuroi viestejämme nyt, mikä saattaa johtua Salesforcesta, joka on yhteistyössä Schwabin ja Maailman talousfoorumin kanssa. Sananvapautta hallitaan selkeästi ja kaikki oppositiot hiljennetään koordinoidusti. Tämä ei eroa Venäjän vallankumouksesta muuten kuin asevoimien osalta. Se tulee ehkä ensi vuonna.

  Who is Behind What

  1. https://www.businessinsider.de/international/what-amazon-ceo-jeff-bezos-makes-every-day-hour-minute-2018-10/?r=US&IR=T
   💵
   https://www.foxnews.com/us/rabbis-jeff-bezos-splc-amazon-hate-groups
   💵
   ””According to the SPLC, Christians can only incite hate, and Muslims can only be its victims,” the letter states. ”Yet more Jews have been murdered in the past 50 years due to radical Islamic terror organizations than all those groups that the SPLC does mention — combined. This level of dishonesty directly endangers the Jewish community.”” ”Coalition for Jewish Values President Rabbi Pesach Lerner told Fox News that ”when funding is denied to organizations that fight hate against Jews, but is granted to organizations that fund hatred towards Jews, that is certainly anti-Semitic in effect if not in intent.””
   💵
   https://www.timesofisrael.com/amazon-donates-300000-to-help-israel-buy-equipment-to-fight-coronavirus/
   💵
   16 April 2020 ”Amazon donates $300,000 to help Israel”
   💵
   http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=1827
   💵
   https://celebanswers.com/is-jeff-bezos-jewish/
   💵
   10/06/2020 ”Despite most evidence and research pointing towards Bezos being Catholic, he was still the victim of an anti-Semitic attack online. In 2019, Bezos was being criticized because The Washington Post (which Bezos owns) was investigating Saudi Arabia’s human rights abuses.”

Comments are closed.