Free speech 26 marraskuun, 2020

 

Kaikki tietävät, että valtamedia aivopesee valkoisia naisia aloittamaan suhteita ja menemään naimisiin mustien miesten kanssa.

 

 

 

Samaan aikaan kun valtamedia esittää valkoiset miehet tyhminä ja raukkoina, niin mustat esitetään älykkäinä ja seksuaalisesti haluttavina.

 

 

 

Kaikki myös tietävät, että mustien miesten kanssa lapsia saaneet valkoiset naiset joutuvat usein yksinhuoltajiksi. Harva kuitenkaan tietää kuinka usein.

 

Viimeisten tutkimusten mukaan luku on peräti 97%! Jos valkoinen nainen saa lapsen mustan miehen kanssa, niin on lähes varmaa, että hänestä tulee yksinhuoltaja!

 

Näin korkean luvun täytyy olla vihafakta, jonka kertominen on viharikos.

 

 

Lue lisää:

BLM-liikkeen suosion salaisuus: Kiimaiset naiset

 

 

7 thoughts on “Vihafakta: 97% mustien miesten valkoisista vaimoista yksinhuoltajia

 1. Nainen ei myöskään tule pääsemään uuteen parisuhteeseen toisen miehen lapsen kanssa, varsinkaan jos lapsi on eri rotua. Tämä kaikki on pelkkää biologiaa. Normaalisti ankarassa luonnonvalinnassa nainen olisi tuhonnut itsensä ja perimänsä huonolla parivalinnalla, mutta helppoina aikoina huonosta parivalinnasta ei rankaista. Sen lisäksi, että afrikkalaisilla on keskimäärin alhaisempi älykkyysosamäärä ja ovat eri rotua, on olemassa nopean ja hitaan elämänhistorian rotuja ja kansoja. Afrikkalaiset ovat kehittyneet lisääntymään mahdollisimman nopeasti ja siirtämään perimänsä mahdollisimman moneen naiseen, jolloin naiset jäävät lähes aina yksinhuoltajiksi, kuten evoluutiossa on tarkoitettukin.

 2. Rotusekoittumista ei voi enää koskaan perua. Kantaväestö pitää sekarotuisia usein afrikkalaisina ja jälkeläiset itse pitävät itseään afrikkalaisina, eivätkä valkoisina. Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa ja euroopassa on syttymässä etninen konflikti, jossa sekarotuiset jälkeläiset ovat usein nousseet valkoisia vastaan.

 3. Israelissa ei tällaisia liittoja suvaita, ja länsimaissa sitten niiden ihanuutta hierotaan jopa naamalle. Kaikkea, mitä meidän länsimaalaisten tulee ottaa vastaa, ei Israelissa taas suvaita, vaikka ((he)) itse kertovat medioissa kuinka monikulttuurisuus on rikkautta ja feminismi on tasa-arvoista.

  On aivan absurdia katsella, kuinka joku korkeasti koulutettu nainen jopa tutustuu luku- ja kirjoitustaidottomaan somaliin, jonka älykkyysosamäärä olisi sama kuin lievästi kehitysvammaisilla Suomen diagnoosikriteeristön mukaan.

  Toinen naisryhmä on täysin yksinkertaiset, sellaiset reppanan oloiset naiset, jotka eivät ole saaneet suomalaista miestä lukuun ottamatta ehkä jotain reppana- ja juoppomiehiä. Tämä naisryhmä lienee äänekkäin kuten vaikkapa siitä Toisenlaiset äidit-sarjasta tunnetuksi tullut nainen, joka sanoi suosivansa vain afrikkalsia miehiä ja hehkutti heidän perhekeskeisyyttä. Muistaakseni kyseisellä naisella oli lapsia edellisestä liitosta valkoisen miehen kanssa ja loput sitten oli mulatteja.

 4. Mikähän siinä on että sekapareja muodostuu ja niiden muodostumista koitetaan edistää, vaikka tiedetään että niitä katsotaan karsaasti kummankin rodun puolella? Ja toisaalta, oletteko pistäneet mainoksista merkille että niissä poikkeusketta on valkoinen nainen ja musta mies? Todella harvoin valkoinen mies ja musta nainen. Onko tämä sitä roturasismia? Ei kai se ainakaan ole tasa-arvoa.

  1. Jos puhutaan valkoisista miehistä, niin yleensä se on valkoinen mies ja aasialainen tai latinalainen nainen. Tosin tätäkään yhdistelmää ei mainoksista näytetä siinä missä mustaa naista valkoisen miehen kanssa.

 5. Ja tuskinpa niitä sekarotuisia huolitaan koskaan Afrikkaan, vaikka kokoajan väitetään että he kärsivät rasismista pohjoisessa. Afrikkalaiset vain aivopesevät sekarotuiset lapsensa ajamaan heidän etujaan, vaikka eivät heitä huoli Afrikkaan. Eiväthän lähi-itäläisetkään aikoinaan huolineet sekarotuisia lapsiaan Lähi-Itään. Vain puhdasrotuiset saivat mennä Israeliin ja vieläpä natsien auttamana.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
  https://ylilauta.org/yhteiskunta/43612730#no92023056

Comments are closed.