5 thoughts on “Laittomat Uutiset: Tyrmää koronahysteria vitamiinipommilla

  1. Marco ei pieniä pelkää. Vankila ja keskitysleiri odottavat kaikkia suomalaisia, elleivät herää ajoissa! Hyvästä syystä ja aatteesta voi istua vankilassa ja ainakin lapset ja vaimo voivat olla ylpeitä isästä. Ajatusrikoksista voi istuakin vankilassa aatteensa takia. Osoittaa samalla miten Suomesta on tullut henkisesti täysin mätä ja vieraiden kansojen hallitsema vasallivaltio. Muidenkin suomalaisten kuin Marcon pitäisi olla valmis istumaan vankilassa aatteensa vuoksi. Kai Suomessa on enemmän kuin pari rohkeaa suomalaista miestä?

  2. Vankilaan joutumista aatteen takia ei pidä hävetä ja pelätä. Suomalaisille lampaille on jo keskitysleiripaikka varattuna ja odottavat teuraalle pääsyä. Olkaa ylpeitä ajatusvankeja.

  3. Monilla suomalaisten viholliskansoilla on yleiset säännöt jotka kieltävät heitä sekoittumasta muihin ryhmiin ja kansoihin. Miksi tämä on sallittua heille, mutta ei suomalaisille ja valkoisille? Miksi se on rasismia jos valkoinen ajattelee näin, mutta eivät monet viholliskansamme?

  4. Ei Marco joudu linnaan aatteensa vuoksi, vaan törkeästä perseilystä julkisilla paikoilla, viranomaisten kunnianloukkauksista, vihan ja väkivallan lietsomisesta ja kymmenistä muista älyvapaita teoista! EI SIIS AATTEENSA VUOKSI!!!

    1. Valetta. Kaikki tietää että poliisi ja oikeuslaitos on Suomessa suomalaisia vastaan ja matujen ja suvakkien puolella.

Comments are closed.