7 thoughts on “Taposen tietoisku: Romanian mustalaiskerjäläiset voimavara

 1. Romanian ja Bulgarian ”kerjäläiset” vain ”liikkuvat” ja heihin ei liity rikollisuutta? Jokainen tietää totuuden. Suomen Poliisi pitää ehdottomasti lopettaa kokonaan ja rakentaa kokonaam uusi ja täysin puhdistettu paikallispoliisi, sekä tuomita maanpetokseen, kansanmurhaan ja korruptioon syyllistyneet poliisit erittäin ankarasti. Emme tee Poliisilla enää yhtään mitään.

 2. Kaikilla muilla kuin poliiseilla on täysin eri tietoa. Jari Taposen päivitykset ovat virallisia poliisin tiedotteita poliisijohdolta. Jari Taponen oikeasti johtaa Helsingin Poliisia yhdessä muun Poliittisen Poliisin kanssa. Poliisi on täysin pihalla ja rivikansalainenkin tietää asiat paremmin.

 3. Suomalaiset ryöstetään joka vuosi rahoista ja arvotavaroista halaamalla ja tyrkyttämällä koruja. Varastetut tavarat ja rahat rahoittavat myös Naton tiedustelupalveluita, sillä Naton tiedustelupalvelut hallitsevat järjeatäytynyttä rikollisuutta. Tämän takia suuria kaloja ei koskaan haluta ottaa kiinni, koska valtioiden tiedustelupalvelut itse pyörittävät järjestäytynyttä rikollisuutta, ase/ihmis/lapsi/huumekauppaa. Naton liittouman vasikoiden annetaan tehdä rikoksia ja pyörittää rikollisjärjestöjä.

 4. Poliisi ei ole suomalaisia varten. Älä kuvittele saavasi oikeutta ja suojaa poliittiselta poliisilta monikulttuurisissa kohtaamisissa. Rikolliset poliisit tullaan vielä ennen pitkää tuomitsemaan hyvin ankarasti petturuudestaan.

 5. Poliisi on mukana pitämässä rajoja auki huumeille ja matuille ja samaan aikaan estää mm. kansallissosialisteja ja muita aitokansallismielisiä liikkumasta rajojen läpi. Koronahysteriankin aikana matukiimainen Ohisalo ilmoitti välittömästi, että suomalaisten liikkumista rajoitetaan, mutta matut päästetään edelleen maahan!

 6. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000279076.html
  💸
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007645088.html
  💸
  ”kyseessä oli murha. Mies löi uhriaan 22 kertaa veitsellä”
  💸
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/10/28/romanikerjalaiset
  💸
  ”loppujen lopuksi olemme kaikki Itä-Euroopan romaneja kun oikein silmiin katsotaan.” ”Romanit saivat kaupungilta 300 euroa rahaa polttoaineeseen autoa kohden sekä 25 euroa lauttalippuihin.”
  💸
  sensuroitu linkki
  💸
  http://content.time.com/time/nation/article/0,8599,2025316,00.html
  💸
  ”We are people with an Asian culture — our language, our roots, our culture, our bloodline is Asian, but we live in the West,”

Comments are closed.