Free speech 28 marraskuun, 2020

 

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori myöntää, ettei ole mitään perusteita sulkea Helsinkiä koronan pelossa.

 

Vapaavuori siis myöntää, ettei koronahysteerikoilla ole mitään todisteita, joiden perusteella voisi rajoittaa kansalaisten perustuslaillisia vapauksia. Nurinkurisesti Vapaavuori kuitenkin vetää sen johtopäätöksen, että sitä suuremmalla syyllä hirviömäiset koronarajoitukset pitää toteuttaa:

 

Pääkaupunkiseudulla on Vapaavuoren mielestä erityinen vastuu, koska se toimii mallina muiden alueiden päätöksenteolle.

Hän vetosi ihmisiin, jotta rajoitukset otettaisiin vakavasti.

”Olemme saaneet paljon palautetta siitä, ettei ole todistettuja tartuntaketjuja vaikkapa kirjastoissa, harrastuspaikoissa tai vaikkapa teattereissa. Tämä on totta, mutta olemme yhtä vahvoja kuin heikoin lenkki. Tämä tarkoittaa, että yleinen varovaisuus ei enää riitä”, Vapaavuori sanoi.

 

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomiin

 

 

 

Lue lisää:

Laittomat Uutiset: Tyrmää koronahysteria vitamiinipommilla

 

 

3 thoughts on “Jan Vapaavuori myöntää, ettei koronahysteerikoilla ole todisteita. Silti koventaa koronarajoituksia

  1. No, minä liikun niinkuin normaalistikkin. En aio rajoittaa elämääni, enkä toisaalta ole rajoittanut sitä täänkän asti. Urheilen ja käyn kaupoissa kuten ennenkin. Ilman maskia ja hyvillä mielin. Mieltä ylentää joak kerta kun näkee sen ihmismäärän joka on mennyt tähän halpaan. Itse kun pidän maskia käyttäviä Suomen tulevaisuuden kehittäjinä menetettyinä persoonina. Ne on niitä Halosen äänestäjiä. Ja niitä on melkoisen paljon. Katsokaapa vaikka.

    Muuten, oletteko pistäneet merkille että Markus Johnssonkin on muuttunut aikoinaan niin terävästä kirjoittajasta maski-globalistien sylikoiraksi ja puolestapuhujaksi.

  2. Eihän tässä ole mitään järkeä ja tämä on yäysin sairasta! Onko suomalaisista tullut hulluja?

Comments are closed.