Marco de Wit 28 marraskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi torstaina kuinka espoolaista Suvela Warriors -koripallojoukkuetta on syytetty suomalaisten pesistyttöjen ahdistelusta.

 

Koripallojoukkue Suvela Warriors terrorisoinut suomalaisia tyttöjä?

 

Tänään Suvela Warriorsin pelaajat ja kannattajat ovat iskeneet takaisin:

 

 

 

Tämän jälkeen sitten Suvela Warriorsin valmentaja julkaisi videon, jossa näkyy hänen keskustelunsa pesistyttöjen kanssa.

 

Videossa näkyy kuinka tytöt ovat täysin asiallisia, mutta valmentaja selvästi kohtelee heitä törkeästi yrittäen jopa saada toisen tytöistä itkemään!

 

Kaiken kukkuraksi videon lopussa kuuluu kuinka joku herjaa tyttöjä huoriksi!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Suvela Warriors huorittelee pesistyttöjä?

 1. Valmentaja vaikuttaa olevan Yhdysvaltojen musta joka puhuu täydellistä amerikan englantia mustalla korostuksella. Mitä ihmettä hän tekee Suomessa?

  Yhdysvaltojen ja euroopan ”sulatusuunin” ongelmat on tuotu kovaa vauhtia Suomeen ja jälki tulee olemaan erittäin rumaa.

  1. Neekereitä ei tarvita Suomessa olivatpa tulleet mistä helvetinkolosta hyvänsä.

   Näin se nyt vaan on.

 2. Pesistytöt vaikuttavat puhuvan ahdisteluista ja huoritteluista totta. Todella törkeää jälleen kerran suomalaisia tyttöjä ja naisia kohtaan. Missä ovat suomalaiset miehet? Kirottu poliisi valehtelee ja salaa kaikki mitä tapahtuu, vaikka jatkuvasti tapahtuu kaikenlaista todella raakaa pääkaupunkiseudulla!

  1. Sen taidon muslimit ainakin osaa. Islamin mukaan vääräuskoiselle saa valehdella, jos se edistää islamin uskon leviämistä.

   Tiedän, tiedän. Islam on yksi oireista, ja todellinen taudin aiheuttaja on minulla tiedossa.

 3. Moni kehitysmaalainen kostaa kun varsinkin nainen ”kunnialoukkaa”. Paavo Tajukangas on usein kertonut kuinka kehitysmaalaisen pitää palauttaa ”kunnioitys” kostamalla erittäin raa’asti.

 4. Suvela Warriorsin valmentajahan on sitä ”työperäistä” maahanmuuttoa josta Perussuomalaiset aina puhuvat. Oikein ahkera ja mukava musta mies Yhdysvalloista, joka on valmentajana Suvela Warriorsilla.

 5. Miksj suomalaiset eivät järjestä pikamiekkaria tai pikaista torikokoontumista suomalaisten tyttöjen hyväksi? Näinhän asiat on ennen hoidettu. Missä ovat suomalaiset miehet?

 6. Yleensä oman kuopan kaivaminen kannattaa lopettaa siinä vaiheessa kun sieltä ei enää pääse pois. No, tämä jatkaa vielä kuopan kaivamista sekin jälkeen julkisemalla ko. video. Miten tyhmä voi olla?

  ”Valmentajan” ylimielinen käytös paistaa hyvin läpi. Suomalaiset ovat kuulemma hyviä valehtelemaaan ja siksi tilanne pitää videoida. Ei siksi että saisi kasvot nauhalle jotta voi myöhemmin ”kouluttaa” ko. tyttöjä. Tai jakaa kavereille ehkä samasta syystä.

  No, niin tai näin. Tämä ylimielinen olento ei siis ole tarkistanut onko heillä viiden ja kuuden vuoroon oikeudet. Sehän riittää että 22 vuotta suomessa asunut ja kieltä oppimaton kuvittelee heillä olevan nuo vuorot. Ja silloin kaikki muut, varsinkin naissukupuolen edustajat, ovat väärässä. Sillä eiväthän nyt nuoret tytöt voi antaa aikuiselle alfa-urokselle käskyjä. Onhan se niin että alffojen harrastukset ovat paljon tärkeämpiä kuin nuorten tyttöjen. Ja johan siinä poikienkin silmissä mies-oletetun status johtajana murenee.

 7. BLM-eläimet ulos Suomesta! Jotkut selvästi vihaavat ja vihaavat hyvin syvään valkoisia ja suomalaisia, vaikka varsinkin suomalaisia on viety muiden orjiksi, suomalaiset ovat kuolleet nälkään, sotiin ja työhön! En voi sietää tätä haukkumista ja syyllistämistä rakkaista suomalaisista! Meitä vielä kutsutaan etuoikeutetuiksi ja meillä on vain käynyt tuuri! Esi-isämme raatoivat henkensä kaupalla meidän puolestamme ja nyt on meidän vuoro uhrautua seuraavalle sukupolvelle!

 8. Miksi kukaan ei auta ja puolusta tyttöjä?! Jätämmekö tyttömme matujen armoille? Älkää koskaan luottako poliisiin. He ovat vihollisiamme, jotka nytkin tekevät kaikkensa pimittääkseen rikokset, ongelmat ja tukevat kansanmurhan jatkumista! Poliisikoulun rehtorikin myönsi, että kaikki poliisit ovat poliittisia poliiseja! Poliittisten poliisien mukaan Suomi ei kuulu suomalaisille ja suomalaisten kansanmurha voi jatkua!

 9. Suomi kuuluu suomalaiselle ja Suomen upealle valkoiselle kansalle! Ei anneta suomalaisten tyttöjen ja naisten olla ahdisteltavana ja raiskattavana ”white trashina”!

  Suomalaiset naiset tekivät ison virheen lähtiessään mukaan feminismiin, mutta vielä ei ole liian myöhäistä. Tehdään Suomesta jälleen upea maa suomalaisille miehille, naisille, tytöille ja lapsille! Patriarkaattinen Suomi on paras paikka meille kaikille, mutta ei muille ihmisille. Suomi vain suomalaisille.

 10. Toivottavasti myös suomalaiset tytöt ja naiset lopettavat fanittamasta BLM-eläimiä ja suvakismia. Valitettavasti tytöt ja naiset tullaan lopulta mm. raiskaamaan ja heidän pitää valita puolensa! Kukaan ei valitettavasti auta BLM-eläimiä ja suvakismia fanittavaa suomalaista tyttöä ja naista, joten toivottavasti mahdollisimman moni valitsee Suomen kansan ja suomalaisten puolen! Voimme pitää huolen vain omistamme ja emme voi auttaa kaikkia tai koko maailmaa! En toivo raiskauksia tai muutakaan pahaa suomalaisille tytöille, mutta tämä on lopullinen lopputulos etnisissä konflikteissa! Suomalaiset tulevat pitämään vain oman puolen suomalaisten tyttöjen ja naisten puolia! Emme voi kuitenkaan jättää hyviä tyttöjä ja naisia matuille.

 11. SKE on ainoa puolue joka aidosti puolustaa aitoa vapautta, itsenäisyyttä, sekä perheiden, naisten ja lasten etuja! Perussuomalaiset ovat itseään myyviä, valehtelevia ja teeskenteleviä käärmekauppiaita! Perussuomalaiset ovat globalistien hallitsema valeoppositiopuolue, joka samalla tuhoaa myös aitokansallismielisiä. Tätä samaa Operaatio Gladio on aina tehnyt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*