Free speech 29 marraskuun, 2020

 

Viime päivinä on puhuttu Suvela Warriorsin koripallojoukkueesta, joka on kohdellut suomalaisia tyttöjä törkeästi.

 

Koripallojoukkue Suvela Warriors terrorisoinut suomalaisia tyttöjä?

 

Lukija pohtii miksi valtamedia on ollut asiasta täysin hiljaa.

 

Tohtori Edward Dutton on tuonut esille kuinka naiset ovat miehiä uskonnollisempia, koska ovat miehiä neuroottisempia eli kokevat negatiiviset tunteet vahvoina. Ryhmä on aikojen alusta asti ollut naisille paljon tärkeämpi kuin miehille, koska yksin ilman ryhmää varsinkin nainen on tuhoutunut. Naisille onkin ollut miehiä tärkeämpää hyvesignaloida kuulumistaan ryhmään ja noudattaa ryhmän sääntöjä, koska näin heitä on autettu selviytymään.

 

Duttonin mukaan naiset ovat kehittyneet eri tavoin herättämään sympatiaa ja tämän vuoksi itkeviä naisia on autettu herkemmin kuin tunteettomia tai itkemättömiä naisia. Itkemällä nainen tai tyttö on siis herättänyt muissa sympatiaa ja on saanut nämä auttamaan, tekemään yhteistyötä ja sovintoa sekä varsinkin pitämään itkijän ryhmässään. Itkureaktiolla on siis suuri evolutiivinen merkitys.

 

Suomalaisia miehiä ja naisia on kymmeniä vuosia aivopesty vihaamaan toisiaan ja naiset on yllytetty vähättelemään suomalaisia miehiä. Tämä voi olla myös yksi syy siihen miksi nykyiset miehet eivät auta naisia, koska miksi auttaisit naisia jotka useimmiten vihaavat ja vähättelevät sinua sinua?

 

Tästä miesten ja naisten vihasta on pakko päästä eroon ja muodostaa uusia perinteisiä luottoyhteiskuntia ja perheitä.

 

Lähinnä tuli mieleen, että jos naisten itkemiselle, sympatian keräämiselle jne. on evolutiivinen syy eli tyttöjen ja naisten itku on saanut miehet ja yhteisön auttamaan heitä, niin miehille pitaisikin näyttää enemmän suomalaisten tyttöjen ja naisten hätää ja itkua. Sekä yleensäkin valkoisten tyttöjen ja naisten hätää.

 

Tämä Suvela Warriors-keissi ja muut vastaavat ovat hyvä esimerkki siitä miten varsinkin miehille voidaan näyttää, että suomalaisilla tytöillä ja naisilla on hätä. Tosin en tiedä nousevatko sohvaperunat sohviltaan, mutta voidaan ainakin tuoda esille kuinka tytöillä ja naisilla on hätä eikä kukaan auta heitä.

 

Viranomaiset ovat yleensäkin käytännössä piilottaneet suomalaisten ja varsinkin suomalaisten tyttöjen hädän ja kärsimyksen, jotta suomalaisten luontainen vaisto alkaa auttamaan ja reagoida ei heräisi. Tämän takia kaikki halutaan pimittää ja halutaan estää tekemästä julkisia oikeusjuttuja. Juuri tämän takia vaihtoehtomedia on niin tärkeä. Vain vaihtoehtomedia näyttää sitä tyttöjen ja naisten hätää, joka voi herättää miehet.

 

Lue lisää:

Suvela Warriors huorittelee pesistyttöjä?

 

 

 

 

9 thoughts on “Herättävätkö itkevät tytöt suomalaiset miehet?

 1. Naiset itse äänestävät puolueita jotka raahaavat matuloisia tänne, leipovat pullaa ja kutovat sukkia matuille, saavat mitä ovat tilanneet, minä ainakin istun sohvalla ylpeänä, kaikki on aina vaalean heteromiehen syytä.

 2. Sekä miehet, että naiset ovat erehtyneet aivopestäväksi. Pelastetaan kuitenkin suomalaiset tytöt ja naiset tai tulee pahaa jälkeä suomalaisten kansanmurhassa! Kirotut rikolliset joutuvat vielä erittäin ankaraan vastuuseen ja monet poliisit myös, koska ovat mukana rikoksessa!

 3. Maansa ja kansansa pettäneet poliisit eivät tule koskaan auttamaan Suomen valkoista kansaa. Ainoastaan kansalaiset itse voivat pelastaa Suomen kansan ja poliisit joutuvat vielä tuomiolle!

 4. Tulkaa tytöt ja naiset ihmeessä pois sieltä monikulttuurisista helveteistä. Teille käy huonosti siellä. Valkoisten suomalaisten tulevaisuus on maaseudulla samanlaisten ihmisten kanssa.

  1. Tätä minä olen ihmetellyt jo pitkään. Kun kerran muunmaalaiset sortaa ja haukku rasiteiksi sekä raiskaavat, niin miksi suomalaiset naiset ja tytöt eivät pyydä apua suomalaisilta miehiltä. Ja miksi ne eivät vietä aikaa suomalaisten miesten kanssa? Ei sitä heti tarvi olla mammonaa ja valtaa. Elämä rakennetaan yhdessä.

   Minäkin kun vaimon kanssa löin hynttyyt yhteen niin sanoin että muuta en voi luvata kuin ettei ole kahta samanlaista päivää. Nyt, vuosiymmeniä myöhemmin, moni naispuolinen jonka kanssa koitin saada trefeille, on sanonut että 2voi kun olisin lähtenyt”. Mutta jos ei ole ollut varakkaan suvun vesa niin siinä on heti kynnystä. Totuus on kuitenkin se että kun rakensin talon, en tarvinnut siihen pankin rahoja. Tai autojen ostoon tai elämän kustnnuksiin. Minä olen maksanut kaiken ja vaimo on saanut käyttää omat rahansa niinkuin on halunnut. Meillä ei ole tapeltu rahasta eikä siitä ole koskaan ollut tiukkaa. Kun on eletty normaalisti eikä lähdetty pröystäilemään.

   Niin että, rohkeasti vaan niistä miehenpuolista valitsemaan itselle elämänkumppania. Sieltä saattaa paljastua melkoisia jalokiviä. Ja muistakaa, ihmisen ulkoista olemusta on aina paljon helpompi muuttaa kuin henkisiä ominaisuuksia. Ekat treffit pitäiskin suorittaa silmät peitettynä.

 5. Aitokansallismieliset tulevat olemaan suomalaisten tyttöjen ja naisten puolella! Meitä ei ilmeisesti ole montaa, mutta yritetään! Naiset, tytöt ja lapset ensin.

 6. Stop turhalle miesten vähättelylle, mutta jos ei sohvaperuna saa persettään ylös sohvalta kun naisia ja tyttöjä raiskataan ja ahdistellaan ”white trashina”, niin sitten saa jatkaa vähättelyä.

  Varsinkin kansallismielisissä miehissä pitää olla jonkinlaista miehekkyyttä ja kykyä, eikä saa olla mikään narkkari tai juoppo. Capiche? Vai miten se sanottiin. Narkkari tai juoppo ei ole kansallismielinen jos alkoholi hallitsee elämää.

Comments are closed.