Marco de Wit 29 marraskuun, 2020

 

Jälleen valtava kaksoisstandardi. BLM- ja Antifaterroristit saavat rauhassa mellakoida, mutta auta armias, jos rauhanomaisesti vastustetaan koronarajoituksia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Alfa-TV:ssä haastatellaan koronahysterian vastustajia

 

 

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Lontoossa poliisi hyökkäsi koronahysteriaa vastustavan mielenosoituksen kimppuun

 1. Älkää alistuko sairaille satanistipedofiileille! Jokainen voi itsekseen miettiä minkälaiset ihmiset haluavat seksualisoida lapsia mm. omissa medioissaan. Voisiko mitenkään olla mahdollista, että lehtiä rahoittavilla ja johtavilla ihmisillä itsellään on seksuaalista kiinnostusta lapsiin?

  Tiedustelupalvelujen kiristysringeillä pedofiilit, vaimojen pettäjät ja rituaalimurhaajat saadaan olemaan mukana koronahysteriassa, ilmastohysteriassa, pakkorokotteissa ja poliisivaltiossa.

  Miettikää miksi ihmisiin halutaan pakolla ”rokotteet” vaikka mitään koronaa ei ole olemassa.

 2. Älä koskaan luota poliisiin ja alistu poliisin rikollisuudelle ja mielivallalle! Poliisi on vihollisemme! Poliisikoulun rehtorin mukaan kaikki poliisit ovatkin poliittisia poliiseja.

 3. Koronahysterian, useiden kansanmurhien ja poliisivaltioiden takana oleva ************ ryhmä saa vielä lopulta lentävän lähdön euroopasta ja ihmiset tulevat muistamaan todellisen historian. Tulevaisuudessa he eivät voi heilutella mitään korttia, sillä maskit ovat tippuneet ja ihmiset näkevät kuka on oikeasti paha.

 4. Kun koronahuijaus paljastuu kaikille, poliisiin ja hallintoon ei tule missään nimessä luottaa. He ovat vihollisiamme jotka ovat pettäneet oman kansansa ja oman maansa! Heillä ei ole mitään oikeutta määräillä meitä! Poliisin virkamerkki ja virkapuku ei merkitse enää mitään.

 5. Suomen poliisien myös ymmärtää, että ihmisten tekosyillä järjestetty pakkorokottaminen myrkkypiikeillä voi olla vaarallista. Kaikenlaista voi tapahtua kun lähdetään kansanmurhaamaan ihmisiä ja antamaan myrkkypiikkejä, sekä riistämään ihmisiltä vapaudet. Kaikki suomalaiset miehet eivät ole kuitenkaan alistuvia lampaita.

 6. Historia tulee tuntemaan virkamiehet, poliisit ja poliitikot kansan vihollisina. Jumala voittaa vielä, sairaat pedofiilisatanistit. Deus Vult.

 7. Itsenäiset suojeluskunnat pitää saada takaisin kansamme ja vapautemme suojaksi, sekä oikeus kantaa asetta, sanoivat amerikkalaiset, britti ja sionistivihollisemme mitä tahansa. Juuri amerikkalaiset ja britit tuhosivat välittömästi suojeluskunnat ja lotat rikollisesti miehitettyään Suomen tähän päivään asti. Amerikkalaisen vihollisemme ja heidän Operaatio Gladion takia suomalaisia ollaan nyt ajamassa aseettomina teuraalle.

 8. Sen lisäksi että minun ja muiden suomalaisten elämistä on tarkoituksella ja suunnitelmallisesti tehty taloudellisesti helvettiä, se ei näille satanisteille riitä. Minun elämäni unelmat halutaan tuhota, minun kotiini halutaan tunkeutua, pakkorokotteet ja keskitysleirit on tulossa. En tule koskaan alistumaan satanisteille ja poliiseille, enkä antamaan anteeksi. Poliisit ovat kansamme vihollisia ja maanpettureita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*