Marco de Wit 29 marraskuun, 2020

 

Ranskan poliisi hyökkäsi vuoden ajan keltaliivimielenosoittajien kimppuun hyvin raasti.

 

Monet näistä hyökkäyksistä saatiin videolle, jolloin mielenosoituksen vain lisääntyivät.

 

Niinpä sitten hallitus ja poliisien ammattiliitto päättivät tehdä poliisien kuvaamisesta rikollista!

 

Ei siis ihme, että kansalaiset ovat menneet kaduille vastustamaan poliisien kuvaamiskieltolakia.

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Poliisien kuvaamiskiellon vastainen mielenosoitus Ranskassa

  1. Ranskassa kaikki ovat lähteet mukaan keltaliiveihin kaatamaan Macronin hallintoa, joka erittäin raa’asti yrittää pitää valtaa, käyttäen terroria ja tiukkaa poliisivaltiota. Avoimilla rajoilla tuetaan sekä alhaista palkkatasoa, että poliisivaltiota, koska sekopäiden teoilla voidaan perustella sensuuria ja poliisivaltiota.

    Islamisteilla, jihadisteilla ja sionisteilla on myös samat tavoitteet.

  2. Ranska on malliesimerkki siitä minkälaista valheellista teatteria nykyinen edustuksellinen demokratia on. Ihmiset eivät todellisuudessa ole vapaita, vaan ovat orjia. Kun ihmiset heräävät ja illuusion taikapöly hälvenee, todellisuus paljastuu karmealla tavalla. Heille vain uskoteltiin eri tavoin ja nautintoja tyrkyttämällä että he ovat vapaita.

  3. Valtiolla, eli pankkiireilla ei ole mitään oikeutta verottaa ja määrätä meitä! Miksi minun pitää maksaa valtiolle veroja ja sitten rahat käytetään minun ja minun valkoisen kansan tuhoamiseen, sekä elättämään muita ryhmiä? Maksan jopa joidenkin ryhmien vaatteet, kirjaimellisesti!

    En maksa mitään veroja valtiolle, mutta olen oman valkoisen kansani puolella. Stop verotus, stop kansanmurha ja stop maanpetturuus!

    Valtio saa kiskottua verotuloja vain jos sinä alistut ja suostut!

  4. Kylläpä oli mustanaan sakkia liikkeellä kun eteenpäin selasi videota. Toki useilla maski päällä mutta ei näytä tuolla ainakaan korona juuri porukkaa pitävän aisoissa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*