2 thoughts on “Laittomat Uutiset: Pysäyttääkö korona miekkarit?

  1. Marin ja Marcon ilmeistä päätellen koronahysteria ei todellakaan pysäytä. Olkaa muut suomalaiset edes murto-osan yhtä tarmokkaita ja periksiantamattomia kuin Mari ja Marco niin Suomi pelastuu vielä!

    Älkää vain seurailko kotisohvilta kun muut yrittävät pelastaa Suomea. Jos kuitenkaan ette saa mitään aikaiseksi, niin käykää edes äänestämässä aitokansallismielisiä, radikaaleja kansallismielisiä. Viime vaaleista nähtiin, että sohvaperunoilla on vain kovat puheet, mutta he eivät saa mitään aikaiseksi ja pieni määrä ihmisiä uhrautuu kaikkien muiden puolesta!

    Monesti suomalaiset mumisevat, että ”Kyllä minä sitten kun oikeasti pitää.”. Voin kertoa, että näistä mumisijoista ei ole mihinkään ja tositilanteessa he juoksevat karkuun. Historiallisisesti erittäin pieni osa suomalaisista miehistä on ollut oikeita miehiä ja loput ovat olleet raukkoja pelkureita! Ne miehet jotka oikeasti aikovat pelastaa Suomea tekevät sitä jo tai alkavat hyvin pian tekemään. Kaikki muut miehet ovat pelkkiä raukkoja pelkureita joista ei ole mihinkään ja eivät jatkossakaan tee mitään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*