Free speech 2 joulukuun, 2020

 

Taas nähdään kuinka sekä itä- että länsiblokki ovat imperialisteja.

 

Itäblokki miehittää esimerkiksi Tiibettiä, kun taas länsiblokki miehittää Afganistania.

 

Molemmat blokit kritisoivat toistensa imperialismia samalla, kun yrittävät vähätellä omaa imperialismiaan.

 

 

Tämä nähtiin jälleen myös Australian osalta, kun se vaatii Kiinalta anteeksipyyntöä Afganistanin miehityksen tuomitsemisesta.

 

 

 

 

 

Australia kyllä myöntää murhat, mutta silti ei saisi levittää tällaista selvästi symbolista kuvaa.

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Australia vaatii Kiinalta anteeksipyyntöä murhaajien tuomitsemisesta

  1. Kyllä pedofiilinatottajia ja massamurhaajia saakin haukkua, mutta niin myös idän imperiumeja. Mm. amerikkalaiset ovat täysin sairaita ihmisiä joilla ei ole mitään moraalikäsitystä, vaan ainoastaan teeskentelevät ja valehtelevat. He kiduttavat, murhaavat, valehtelevat ja terrorisoivat miljoonia ihmisiä ja ovat kymmeniä vuosia puuttuneet kaikkien muiden maiden vaaleihin ja politiikkaan, mutta he esittävät, siis ainoastaan esittävät pöyristynyttä kun joku sekaantuu heidän vaaleihinsa. Amerikkalaisilla ja muilla natottajilla ei ole minkäänlaista moraalista asemaa mennä sanomaan muille miten muiden maiden pitää toimia, sillä esimerkiksi amerikkalaiset eivät edes tiedä mitä ovat moraali ja oikeudet. Amerikkalaiset ovat mieleltään niin sairaita, että möisivät vaikka pikkulapsia rahasta. Itse asiassa he tekevätkin juuri sitä! Googlettakaa vaikka Dyncorp Bosnia Kosovo.

Comments are closed.