11 thoughts on “Laittomat Uutiset: Sinullekin tilattu kotietsintä

 1. Ja jos puolustaudut polpoa ja sossumafiaa vastaan, niin istut linnassa. Kohta ihmisille ei anneta muuta vaihtoehtoa. Mikään ei voi korvata sitä, että sinulta riistetään sinun perhe, lapset ja henkilökohtaiset unelmasi. Haluavatko satanistit ihmisiä joilta he vievät kaiken ja joilla ei ole mitään menetettävää?

  Sen lisäksi että he tuhoavat ihmiset taloudellisesti, tämä ei riitä, vaan he haluavat vapautesi, sinun perheesi ja avioliittosi, kristinuskon, sinun ja perheesi unelmat, sinun yksityisyytesi, sinun terveytesi, kaiken.

  Sanotaanko näin, että joiltain ihmisiltä ei viedä kaikkea ja tuhota heidän elämäänsä totaalisesti ja rikollisesti maksamatta siitä erittäin kovaa hintaa.

  He tulevat viemään minulta ja sinulta aivan kaiken ja kukaan ei voi koskaan korvata sitä, että he tuhoavat perheeni ja kaappaavat lapset ikuisiksi ajoiksi.

  Kansanmurhaajia, maanpettureita ja vihollisia pitää osata vihata silloin kun siihen on hyvä syy.

 2. Virkapuku ja virkamerkki eivät varsinkaan nykyisin merkitse mitään. Jokainen poliisi on vihollisemme ja poliittinen poliisi. Myös oikeusjärjestelmä on läpeensä mätä, jossa tuomiot on usein päätetty etukäteen ja oikeuskäsittely on vain teatteria.

  Miten opetan lapsille, että pitää olla hyvä ihminen, mutta poliisiin ei voi koskaan luottaa ja poliisi on vihollisemme? Vaikea yhtälö.

 3. Kieltämättä olin ennen tyypillinen suomalainen ja uskoin sokeasti poliisien olevan hyviä. Sitten aloin seuraamaan Junes Lokkaa, Marcoa ja Maria, sekä muita aitokansallismielisiä ja aloin mm. näkemään kuinka poliisit ja oikeuslaitos ovat läpeensä mätiä. Enää poliisi ei merkitse minulle mitään. Ei ole mitään hyviä rivipoliiseja, vaan he kaikki tulevat tuhoamaan ja vainoamaan sinua. Älä koskaan luota poliisiin.

 4. Poliisilla on valtaa sinuun ja muihin ihmisiin vain jos kuvittelet että heillä on valtaa. Poliisilla ei ole minuun mitään valtaa. Tietysti he saattavat uhata aseella, mutta aseilla he eivät saa aitokansallismielisiä alistettua henkisesti! Rikolliset hallitsevat pelolla ja voimalla.

 5. Jokaiselle meistä on lopulta varattu paikka keskitysleirillä. Eri asia mitä teet asialle. Juoksetko karkuun vai taisteletko pahuutta vastaan ja vapautesi puolesta.

  Suvakkien ja globalistien kannattaa ymmärtää, että tässä ei silitellä päitä kansanmurhan kohdalla, vaan otteet ovat kovia molemmin puolin. Muut suomalaiset miehet voivat olla raukkamaisia pelkureita, mutta eivät kaikki. Rohkeita ja oikeita suomalaisia miehiä ei ole montaa kun katsovat kun muutama mies yrittää parhaansa ja vain naureskelevat kotisohvalla. Terve ihminen ei halua eikä nauti väkivallasta, mutta vihollisemme yrittävät oikeasti murhata, hävittää ja eliminoida meidät, sekä viedä lapsemme. Vihollisia pitää osata myös vihata.

 6. Virkamiehet, poliitikot ja pankkiirit eivät tule koskaan joutumaan nykyvallan alla vastuuseen, mutta nykyinen oikeusjärjestelmä ei päätä kaikkea. Moni tuomari tulee itse olemaan erittäin vakavissa kansanmurhajutuissa pääsyytettynä.

 7. SKE:ssa on todella hurjia ja upeita naisia. Aitokansallismieliset naiset ovat parhaita. Rumimmat ja pahimmat lehmät löytyvät suvakeista.

 8. Vastarintaliikkeessä on sitten myös kunnon tyttöjä ulkoisesti ja sisäisesti.

 9. Globalistien kätyrit ovat käytännössä ihmisinä täysiä nollia. Siksi heistä tuleekin kätyreitä. Kun tarkastelee suunnilleen ketä tahansa globalistikätyriä, niin he ovat täysiä nollia. Lepomäki taitaa olla ainoa joka ei kai sinänsä ole täysi nolla ja olisi voinut tehdä muutakin. Mutta esimerkkinä täydestä nollasta Petteri Orpo, Matti Vanhanen, Jyrki Katainen, Tarja Halonen, Sauli Niinistö ja Jussi Halla-aho. Huomaatteko kaavan?

 10. Heikot ihmiset ovat riippuvaisia muista ja vaativat muita auttamaan ja uhraamaan itsensä. Heikot ihmiset vetävät usein muut ongelmiinsa ja vaativat muita uhraamaan itsensä heidän puolestaan. Henkisesti heikot ihmiset eivät myöskään itse lopulta tee asioilleen mitään ja nosta itseään ylös, sekä ota henkilökohtaista vastuuta elämästään.

  Kansallismieliset naiset, älkää valitko henkisesti heikkoja ja raukkoja miehiä aviomiehiksi. Miehellä pitää olla selkäranka. Kansallismielinen ei saa olla alkoholisti tai narkkari.

Comments are closed.