7 thoughts on “Laittomat Uutiset: Veemäiset naiset

  1. Hurjia nämä kansallismieliset naiset. Ei voi muuta sanoa. Marcokin nössöilee joskus, mutta hyvä että naiset pistävät kuriin kun nössöily alkaa.

  2. Tohtori Edward Dutton on usein tuonut esille kuinka suvakit ovat keskimäärin rumempia kuin konservatiivit ja kansallismieliset keskimäärin. Sisäisesti ja ulkoisesti kauneimmat ja parhaat naiset löytyvät käytännössä konservatiivien ja kansallismielisten joukosta. Ennen teollistumista kansallismielisyys ja usko Jumalaan olivat se normaali ja ainoa olotila, mutta sitten tuli teollistuminen ja myrkyllisten noitien tsunami.

  3. Suomen idiotismin tasoa kuvaa hyvin se, että Latekoe on muka insinööri ja hänet otetaan vakavasti.

  4. Käykää joskus ihmettelemässä montako ihmistä on sulloutuneena Helsingin keskustan koneportaisiin tai vaikka ruuhkajuniin. Kuitenkaan ihmiset eivät saa kokoontua jumalanpalvelukseen, tavata perhettä tai sukua, pitää normaaleja hautajaisia tai mennä naimisiin.

    Onko suomalaisilla enää toivoa kun myrkkypiikitykset alkavat? Mikään ei voi korvata myrkkypiikkien vahinkoja. Miten esimerkiksi korvaat ihmisen steriloinnin tai sen, että lapsistasi tulee autisteja tai muuten sairaita?

  5. Trumpin tiedottajatytöt ovat pätevän näköisiä, mutta liikaa meikkiä kauniilla naisilla. Kristityt ovat vaatimattomia ja yksinkertaisia.

Comments are closed.