Marco de Wit 4 joulukuun, 2020

 

Ennen vanhaan kuviteltiin, että mitä reilummin maahanmuuttajia kohdellaan, niin sitä paremmin he sopeutuvat Suomeen.

 

Vielä mitä!

 

Käykin päinvastoin. Mitä reilumpi olet ja mitä enemmän autat, niin sitä enemmän vaaditaan ja syytellään suomalaisia rasisteiksi.

 

 

Ei siis ihme, että tässäkin tapauksessa neekerinainen valittaa rasismista, vaikka itsekin myöntää, ettei kukaan ole kohdellut häntä huonosti.

 

Juuri tästä syystä onkin keksitty ”rakenteellinen rasimi” sekä mikro- ja nanoaggressiokäsitteet. Nykyään jopa katse tai katsomatta jättäminen voi olla ”rasistinen hyökkäys”, josta sitten uhriudutaan maksimaalisesti.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Katserasismin uhri

 1. Parempi olla autisti japanilainen kuin sukupuuttoon kuoleva avoin ja suvakki suomalainen. Autistit japanilaiset ovat japanilaisia vielä tuhansien vuosien päästä, mutta suomalaiset eliminoidaan 50 vuodessa ja saavat syyttää vain itseään.

 2. Jos suomalaiset eivät halua oikeasti olla olemassa ja elää vapaasti, niin sitten suomalaiset eivät ansaitse olla olemassa. Mikä hinku suomalaisilla on olla niin avoimia, suvakkeja ja rotusekoittua? Parempi vain hävitä jos on niin raukkamainem, suvakki ja pelkuri kansa.

 3. Mitä kuvittelit jos tuot geneettisesti täysin erilaisia ihmisiä maahan? Miten on käynyt Etelä-Afrikalle, Yhdysvalloille ja euroopalle?

 4. Minä katson ihmetellen vasta siinä vaiheessa jos kuvan henkilö sanoo olevansa suomalainen. Suomalainenhan on rotu. Hän voi olla Suomen kansalainen, joka kertoo mihin maahan hän maksaa veronsa. Mutta suomalainen hän ei ole.

  Tästä olen vääntänyt monenkin ei-suomalaisen kanssa sanan säilää. Ja jotenkin ne eivät vaan tunnu ymmärtävän että oleskelulupa tai Suomen passi eivät muuta rotua toiseksi.

  1. Juuri näin. Neekeri ei pysty missään tilanteessa olemaan ***************.

   EI KOSKAAN!

   Kysyttävää?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*