18 thoughts on “Laittomat Uutiset: Miksi Hitler hävisi?

 1. Emme tule koskaan antamaan sairaille amerikkalaisille ja briteille anteeksi pahuuden puolella taistelemista. Varsinkin amerikkalaiset ovat aina taistelleet vain pahuuden puolella ja kaikkein sairaimpien ja pahimman ihmissaastan kanssa. Amerikkalaiset eivät ole koskaan historiansa aikana taistelleet hyvän puolella itsenäistymisensä jälkeen. Koko Yhdysvallat pitää vain sulkea sivilisaation ulkopuolelle ja takavarikoida varastetut omaisuudet takaisin amerikkalaisille. He ovat loisiva rosvokansa, jonka koko asema perustuu pelkkään varasteluun, loisimiseen, tappamiseen ja kiduttamiseen. Maailma ei missään nimessä tarvitse näitä sairaita ihmisiä. Tavalliset amerikkalaiset itse ovat avoimen ylpeitä ja fanittavat täysillä rikoksiaan. He ovat jopa Vietnamin, Irakin ja Afganistanin sodista avoimen ylpeitä.

 2. Voisiko mitenkään olla historiallisesti mahdollista, että jotkut ansaitsivat kohtelunsa? Itse asiassa saksalaisethan kohtelivat silti vankejaan paremmin kuin amerikkalaiset tai kommunistit. Vaikea edes käsittää miten sairaita ihmisiä myös amerikkalaiset olivat ja ovat edelleen sairaita ihmisiä. Mikään muu läntinen kansa ei kohtele vihollisiaan yhtä sairaasti kuin amerikkalaiset.

  Älkää suomalaiset koskaan unohtako, että amerikkalaiset eivät tunne minkäänlaista moraalia, eivätkä noudata minkäänlaisia lakeja ja sopimuksia, joten muistakaa kohdella amerikkalaisia kuten he tulevat kohtelemaan teitä. Amerikkalaiset eivät tule koskaan antamaan suomalaisille mitään armoa ja sääliä, vaan käyttävät kaikki maailman likaisimmat keinot vihollisiaan kohtaan. Ennen pitkää amerikan kansa joutuu kuitenkin korvaamaan kaikki rikoksensa muille kansoille.

 3. Jos amerikkalaiset olisi eliminoitu totaalisesti, maailma olisi paljon parempi paikka. Kyse ei ole mistään Rockefellereistä, vaan siitä että amerikkalaiset itse ovat sairaita, moraalittomia, rikollisia ihmisiä. Onneksi amerikkalaiset ovat nyt rotusekoittumassa ja amerikkalainen rahakone on romahtamassa. Olisi pitänyt pistää New York ja Washington maan tasalle ja pitää amerikkalaiset kivikaudella, kuten he tekevät kaikille omille vihollisilleen ja aivopesevät vihollisensa rakastamaan hyväksikäyttäjiään.

 4. Hitler oli amerikkalaisille ja briteille liian kiltti. Hitlerin olisi pitänyt tehdä briteille ja amerikkalaisille mitä amerikkalaiset tekivät saksalaisille ja nykyisin kaikille muille ihmisille. Amerikkalaiset ihmiset ovat oikeasti henkisesti sairaita ihmisiä. Ei kukaan ole yhtä sairas ja rikollinen.

 5. Marco Puhu amerikkalaisten kuolemanleireistä varsinkin Saksan sodan jälkeen. Amerikkalaisten mukaan saksalaisia ei hävitetty tarpeeksi nopeasti, kun he tappoivat saksalaisia siviilejä ja aseettomia vankeja, jolloin he siirsivät saksalaiset leireille ilman ruokaa ja vettä, sekä estivät tahallaan Punaista Ristiä toimittamasta saksalaisille ruokaa. Amerikkalaisten mukaan saksalaisia piti alkaa hävittämään nopeammin. Dresdenin ja muiden kaupunkien terrori-iskut, target of opportunityt, Hiroshima, Nagasaki, Phoenix Program Vietnamissa, Neuvostoliiton kommunistien tukeminen ja liittoutuminen, sekä lukuisat muut tapahtumat. Ehkä opit kuinka sairaita amerikkalaiset ovat ihmisinä.

  Saammeko amerikkalaisia vielä erittäin ankaraan vastuuseem rikoksistaan? Ehkä sitten kun amerikkalais-sionistinen imperiumi kaatuu, jolloin amerikkalaisista tulee häviäjiä, jotka menettävät rahakoneensa ja sotakoneensa.

  Amerikkalaiset ovat kirjaimellisesti loisineet asemansa muista kansoista. Itsessään he eivät ole yhtään mitään.

 6. Stalin ja Leninkin tiesivät, että feminismi ja homosaatio ovat tuhon tie. Kymmenien vuosien aikana miehistä on tullut raukkoja pelkureita, miehet on saatu vihaamaan suomalaisia naisia ja voimaantuneina feministeinä naiset on saatu vihaamaan, vähättelemään ja olemaan noteeraamatta miehiä, sekä ajattelemaan vain naisen itsensä elättämistä. Myös naiset itse ovat onnettomampia kuin koskaan, naiset jäävät lapsettomiksi tai eivät saa juuri lapsia, sekä avioeroja tehdään enemmän kuin koskaan aiemmin. Stalinin syöpä on tehnyt peruuttamatonta ja valtavaa vahinkoa yhteiskunnallemme.

 7. Juurikin amerikkalaiset vapauttivat Stalinin syövän leviämisen eurooppaan ja yhteistyössä kommunistien kanssa alkoivat levittämään syöpää eurooppalaisten mieliin, sekä aivopesivät voittajat rakastamaan loiseläimiään ja hyväksikäyttäjiään. Marco tietää historioitsijana, että amerikkalaiset ovat aina taistelleet pahuuden puolella. Itse asiassa, Venäjän tsaari sentään edes joskus taisteli myös pahuutta vastaan, jota amerikkalaiset tukivat ja tukevat edelleen. Amerikkalaiset ovat täysin ylpeitä ja tietävät tasan tarkkaan taistelevansa Saatanan puolella.

 8. Saksalaiset yrittivät vielä lopulta käynnistää Werwolf-sissitoiminnan vihollistamme amerikkalaisia vastaan, mutta mitä tekivät suomalaiset hävittyään sodan? Suomalaiset antautuivat täysin amerikkalaisille vihollisillemme ja päästivät heidät vapaasti toimimaan Suomessa ja alkoivat vakoilemaan amerikkalaisten ja brittien hyväksi! Miksi raukkamaiset pelkurit suomalaiset jatkaneet aseellista vastarintaa vihollistamme vastaan? Tuloksen näemme nyt kun olemme täysin amerikkalaisten ja heidän liittolaistensa aivopesemiä ja amerikkalaisten orjia. Vastarinta miehittäjäämme vastaan pitää aloittaa ja pistää loppu miehitykselle. Suomen ja suomalaisten pitää olla vapaita rikollisista amerikkalaisista ja heistä pitää kertoa totuus, eli pahuus suomalaisille.

 9. Amerikkalaiset ja sionistit eivät tule koskaan vapauttamaan suomalaisia orjuudestaan ilman vastarintaa. Voit olla siitä varma ja elämästäsi tehdään yhä pahempaa.

 10. Elämme helvetissä sekä orjageeniemme, että Saatanan sotilaiden amerikkalaisten takia, jotka päästivät joka puolella myös kommunistit valtaan. Amerikkalaiset tulevat vielä vastaamaan rikoksistaan.

 11. Trump huijaa mm. liskoihmiset luulemaan, että hän ja amerikkalaiset taistelevat hyvän ja Jumalan puolella ja muut ovat satanisteja ja pedofiileja. Todellisuudessa Trumpin omatkin joukot ovat Saatanan joukkoja ja tuovat vain pahuutta joka puolella. Raukkamaiset liskoihmiset fanittavat kuitenkin Trumpin tuomaa pahuutta ja eivät halua todellista hyvää ja vapautta.

 12. Suomalaistenkin olisi pitänyt eliminoida amerikkalaiset niin emme olisi tässä tilanteessa. Saksalaiset eivät luovuttaneet vaikka heidät miehitettiin, miksi suomalaiset eivät jatkaneet vihollisemme torjuntaa jouduttuamme miehitetyiksi? Amerikkalaiset ja britit pitää ajaa ulos Suomen tukikohdista ja ottaa säilöön leireille, ei kuitenkaan kuitenkaan amerikkalaistyyppisille kuolemanleireille, vaikka amerikkalaiset ansaitsivat juuri tällaisen hitaan mädäntymisen omassa ulosteessaan, kuten he tekevät vihollisilleen. Raukkamaisista suomalaisista ei kuitenkaan ole oikeutta antamaan oikeutta ja vapautta amerikkalaisille tavalla jonka he ansaitsevat.

 13. Liskoihmiset luulevat Trumpin taistelevan hyvän puolella pahuutta vastaan ja eivät tajua Trumpin taistelevan myös pahuuden kanssa. Miksi liskoihmiset haluavat elää amerikkalaisten pahuudessa. Ovatko he vain tyhmiä vai sekaisin?

 14. Sosialistien ja kapitalismin välisestä erosta sen verran että kapitalistit ajoi Saksan talouden täydelliseen tuhoon hyperinflaatiolla joka mahdollisti Hitlerin kasallissosialistien valtaan nousun. Kansallisosialistit ja Hitler loivat saksalaisen talousihmeen. Antoivat nälkänäkeville saksalaisille töitä ja vaurautta.
  https://www.magneettimedia.com/miten-hitler-paihitti-tyottomyyden-ja-elvytti-saksan-talouden/

  Toisen maailmansodan jälkeen tiedämme että kommunismi ei toiminut ei edes DDRssä. Usan kapitalismi perustui kultakantaan jonka Nixon poisti että pystyi printtaamaan rahaa Vietaminsotaa varten ja tällä rahan tyhjästä tekemisen tiellä on nykyiset kapaitalistit ajamasssa Usaa ja EUta kohti täydellistä tuhoa jota massamaanmuutto kiihdyttää. Vielä ei tiedetä kumpi uppoaa ennemmin Usa vai EU mutta kumpikin menee alaspäin.

  -Kiina ohittaa Usan maailman suurinpana taloutena 12 vuoden päästä.
  -Kiinassa ei ole monikulttuuri ongelmaa. Usassa valkoiset jää vähemmistöön 22 vuoden päästä.
  -Kiinassa on miljardöörejä 2 kertaa enemmän kuin Usassa.
  -Kiinassa ei ole koronaa. Usassa on maailman eniten koronaa
  -Kiinan infrastruktuuri on moderni noin 30 vuotta vanha ja täysin ylivertainen Usan yli 100 vuotta vanhaan infraan.

  Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kieltäminen Suomessa kertoo kapitalistien pelosta. Monikulttuuri kokeilu ja fiat-raha talous on ajamassa Usan ja EUn tuhoon. Talous voidaan aina korjata, mutta itse pidän Ruotsia jo täysin menetetynä valtiona koska siellä on liikaa maahanmuuttajia eikä se ole enää turvallinen valtio.

  Perussuomalaiset eivät vastusta monikulttuuria vaan huijaavat äänestäjiä. Vastarintaliike ei ajanut Hitlerin tapaista diktatuuria vaan jonkunlaista kansan demokratiaa. Ei kapitalistien tarvitse tuhota itsenään maahanmuutolla tai Usasta tulevalla kultuurimaksismilla.

  Usan presidentivaalit ja vaalivilppi on ajanut Usan naurunalaiseksi koko maailman silmien edessä. Ihmiset ovat jo pitkään olleet kyllästyneet Usan sotiin ja ylivertaisuuteen joka perustuu us dollarin reservivaluutta asemaan. Trump voi jäädä Usan viimeisenä yrityksenä tehdä Usasta mahtava jälleen mutta aivan liian myöhään. Valkoiset jäävät vähemmistöön Usassa ja jenkkejä palvova EU tekee samaa Euroopassa.

  Hitler teki itsemurhan bunkkerissa ja jutut Argentiinassa elämisestä on vaan juttuja. Saksa hävisi sodan koska Venäjän talvi oli liian kova, Mannerhein ei päästänyt Hitleriä hyökkäämään Leningradiin, Hitler ei halunnut ydinaseita, V2-raketti valmistui liian myöhään jne…

  Toinen maailmansota alkoi koska Puola oli vallannut alueita Saksasta ja tappanut parituhatta saksalaista.
  Vladimir Putin: Toinen maailmansota oli Puolan syytä
  https://www.verkkouutiset.fi/vladimir-putin-toinen-maailmansota-oli-puolan-syyta/

  1. > kapitalistit ajoi Saksan talouden
   > täydelliseen tuhoon hyperinflaatiolla joka
   > mahdollisti Hitlerin kasallissosialistien
   > valtaan nousun

   – Kun varakkaat ihmiset veivät omaisuutensa ukomaille, saksalle ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin setelipainokone.

   Hitler oli lopullinen vastareaktio 1920-luvun tapahtumiin. Aiheesta on hyvä kirja, Die Deutsche Revolution 1918/19.

   Saksan hallitus puuttui Venäjän vallankumoukseen ja oli keskeinen auttaja Venäjän vallankumouksen toteuttamisessa.

   Venäjän lokakuun vallankumouksen ja uuden marxilaisen utopian unelman onnistumisen myötä saksalaiset alkoivat sisällissodan ja kutsuivat Leninin ottamaan Saksan haltuunsa. Saksan keisarillinen hallitus järjestelmä oli romahtanut. Saksa ei vain auttanut luomaan Neuvostoliittoa tukemalla Venäjän bolshevikkeja vaan keisarillinen suunnitelma johti oman hallituksen kaatumiseen.

   Tämä kaikki on kirjoitettu sanomalehtiin (ks. New York Times 11. marraskuuta 1918).

   Hyperinflaatio käynnistyi siis Saksassa, koska rikkaat näkivät Leninin Venäjällä tekemät toimet ja lähettivät kaiken omaisuutensa ulkomaille, etenkin Yhdysvaltoihin. Sitten Weimarin tasavalta vain painoi rahaa korvatakseen maasta paenneen pääoman ja koko järjestelmä romahti.

   Lisää aiheesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*