2 thoughts on “Toksinen poika

  1. Miesten on pakko harjoitella kirjaimellisesti sotaan jos aikovat pysyä elossa. Naiset raiskataan ja heistä tehdään seksiorjia, mutta miehet teurastetaan erittäin raa’asti. Myös poliisivaltio tulee ja tuhoaa suomalaiset miehet.

  2. Magic !! Olispa mulla ollut tuollainen pienenä. Mutta ei ollut kuin hanskat ja isompia kavereita kehässä.

    Tuosta pojasta kuullaan vielä. On se sen verran nopea. Mutta joo… Tuollaisia pitäisi saada joka kotiin. Tai ainakin jokaiseen valkoisten liikuntasaleihin.

    Ja kuten moni onkin huomannut, niin lapsiin ei krona voi tarttua tai lapsethan eivät voi koronaa levittää. Siksi lapset käyvät koulua. Mutta kuntosalit ja likuntasalit ovat suljettu koska aikuiset voivat levittää koronaa. Ja koska aikuisista halutaan lihavia sohvaperunoita.

Comments are closed.