4 thoughts on “THL tietää

  1. Ihmisen ei kannata luottaa kuin itseensä jos haluaa pysyä terveenä, ravitsemus suositukset kaikki päin persettä, ihmisistä tehdään sairaita ja sukupuolettomia sikiöitä jotka lääkärit pumppaavat täyteen myrkkyjä ja lääkemafia kerää kolehdin.

  2. Kuinka monesti olet kuullut suomalaisen sanovan ”Kyllä herrat tietää. Kyllä herrat tietää. Pitää luottaa poliisiin. Poliisi on hyvä.”. Järkyttävä ja pelkuri orjakansa. Pitäkää tunkkinne ja tuhoutukaa suomalaiset sukupuuttoon. Ette ansaitse olla olemassa. Ihan oikeasti. Ei olemassaoloa ansaita ilmaiseksi vain olemalla, vaan sen eteen pitää tehdä työtä ja uhrauksia. Te ette ole tehneet mitään. Teidän esi-isät kyllä uhrasivat ja tekivät kovasti töitä, mutta te olette täysiä nollia, jotka ansaitsevatkin rotusekoittua ja tuhoutua.

  3. Reetalla taitaa olla esim. alkoholivaurio aivoissa kun ei saa nostettua silmäluomia kokonaan auki.

Comments are closed.