4 thoughts on “Surullista itsenäisyyspäivää!

 1. Suomalaiset ovat olleet satoja vuosia muiden orjia ja syy näyttää olevan, että haluamme olla muiden orjia! Emme halua olla vapaita ja elää hyvin. Täysin uskomaton kansa. Ei mikään muu kansa halua elää orjana. Saksalaiset tulivat vapauttamaan suomalaiset ja miten sitten kävi? Halusimme välittömästi olla uudestaan vieraiden kansojen ja auktoriteettien orjia!

  Globalistien tarvitsisi vain monistaa suomalaisia saadakseen täydellisen lammasmaisen orjakansan.

  En voi uskoa suomalaisten tulevaisuuteen, sillä suomalaiset haluavat elää orjina ja alistaa myös muut hallitsijoiden orjiksi. Jos saamme vielä itsenäisyyden ja vapauden, haluamme nopeasti antaa sen taas pois!

 2. En voi hyväksyä sitä, että suomalaiset haluavat olla muiden kansojen, auktoriteettien ja valtamedian orjia, mutta sen lisäksi muut suomalaiset yrittävät orjuuttaa kaikki muut auktoriteettien ja vieraiden kansojen orjiksi. Suomalaisten omat piirteet ovat tärkein syy miksi suomalaiset tulevat aina olemaan muiden orjia ja haluavat elää diktatuurissa. On olemassa erittäin pahoja ihmisiä jotka haluavat hallita ja haluavat valtaa ja on suomalaiset jotka onnellisesti alistuvat orjuudelle.

  Minua ette suomalaiset ainakaan saa orjuutettua! Eläkää vaikka itse orjina ja diktatuurissa, mutta älkää pakottako muita orjiksi jotka haluavat elää vapaina ja parempaa elämää!

 3. Ensimmäiseksi suomalaisten pitää päästä eroon vieraiden valtojen ja kansojen ohjaamasta valeoppositiosta Perussuomalaisista. Puolue koostuu pelkistä epärehellisistä, mielisairaista, maanpettureista, pyrkyreistä, homosaation kannattajista jne. Edes Yhdysvaltojen Republikaanit eivät ole yhtä henkisesti mätä kuin Perussuomalaiset.

  Miksi Perussuomalaiset ottaa puolueeseen hyvin väkivaltaisia, mielisairaita jne. ihmisiä, mutta savustavat kaikki oikeaan suuntaan olevat kuten Tuukka Kurun ulos? Miettikääs sitä.

  Milloin Marco oppii, että Perussuomalaisia ei saa käännettyä oikeaan suuntaan ja seuraavaksi he vievät Suomen mm. entistä tiukempaan poliisivaltioon.

 4. Voitaisiinko orjiksi haluavat suomalaiset siirtää omille leireille ja me vapautta ja hyvää elämää haluavat voisimme elää vapaana? Muuten he yrittävät tehdä myös meistä auktoriteettien ja vieraiden kansojen orjia. Orja-suomalaiset voisivat elää keskitysleireillä onnellisesti muiden orjina juuri kuten haluavat!

Comments are closed.