Free speech 7 joulukuun, 2020

 

Tohtori Edward Dutton on Suomessa asuva kirjailija, joka on tehnyt valtavasti vähemmän tunnettujen rotuja koskevien faktojen levittämiseksi.

 

Nyt häneltä on tullut uusi kirja. Tilaa ja tue Duttonin uraauurtavaa työtä!

 

 

Ei siis ihme, että Dutton on jatkuvasti valtasomen sensuroima.

 

 

 

Lue lisää:

Tohtori Edward Dutton: Miten tunnistat suvakkinoidan?

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Edward Duttonilta uusi kirja

  1. Tulen kyllä tilaamaan Duttonin kirjan, siitä ei ole epäilystäkään. Mutta enemmän niitä tulee tilattua siinä vaiheessa kun se on suomennettu. Meinaan, kaikki joille sitä jaan, eivät osaa englantia. Mikä on sääli, sillä oppiminen vaatii ulkomaalaisten kielten osaamista. Varsinkin saksan, koska se on poikkeuksetta kehityksen kärjessä

  2. On tärkeää tukea itsenäisten tutkijoiden, kirjailijoiden jne. työtä ostamalla mm. hyviä kirjoja, sillä globalistit ovat tehneet kaikkensa etteivät he saisi rahoitusta. Haittaisänmaallisille on valtava yllätys että mm. vaalikampanjoihin ja operaatioihin tarvitaan rahaa.

Comments are closed.