Marco de Wit 7 joulukuun, 2020

 

Valtamedia on haltioissaan. New York Times kirjoitti, että nyt on tehty historiaa: Lähinnä bikinkuvistaan tunnettu Sarah Fuller on vihdoin päässyt yliopistotasolla pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa!

 

Nimittäin sen huonoimaan joukkueseen puolen minuutin ajaksi, kun potkaisi yhden potkun.

 

 

Senkin nainen sai sählättyä, kun potkaisi säälittävän lirun.

 

Tämän jälkeen nainen juoksi äkkiä karkuun ulos pelikentältä, ettei kukaan vain vahingossakaan ehtisi taklata häntä.

 

Tosin ihan turhaan juoksi karkuun. Kukaan ei olisi kuitenkaan uskaltanut taklata häntä, koska siitä olisi saanut pahoinpitely- tai murhasyytteen.

 

 

Luonnollisesti valtamedia on suitsuttanut tätä upeaa urheilusuoritusta jo monta päivää. Monissa lehtijutuissa ja jopa televisiossa väitettiin naisen pelanneen ottelussa.

 

 

 

Lukemattomat miespelaajat olisivat suoriutuneet paremmin ja uskaltaneet olla kentälläkin, mutta sillä ei ole väliä. Naisen ”pelaaminen” on sitä parempaa pelaamista.

 

Katso itse, jos et usko.

 

 

 

 

Tämä ei ole kuitenkaan naurun asia.

 

Mietippä millainen tuon naisen täytyy olla osallistuakseen tuollaiseen farssiin. Miten hän kehtaa väittää osallistuneensa peliin? Miten hän kehtaa olevansa tytöille hyvä roolimalli?

 

Kuinka moraalisesti mätä tai harhainen sinun pitää olla väittäksesi tuollaista?

 

Miksi muut naiset ovat vain hiljaa eivätkä pistä stoppia tuollaiselle valehtelulle?

 

 

No, toisaalta hänellä on hyviä bikinikuvia.

 

 

 

 

8 thoughts on “Farssi: Ensimmäinen nainen amerikkalaisen jalkapallon yläliigassa

 1. Erittäin epärehellinen ja itseään täynnä oleva naisyksilö. Nämä sekopäät ja narsistit oikeasti pilaavat kunnon naisten elämän ja lisäksi mädättävät kunnon naisia tällä marxistipaskalla. 2 metriset testosteronimiehet eivät uskaltaneet taklata ja murhata feministinaista.

 2. Eikö naistenkin kannattaisi pistää sekopäiset naiset ja mädätys kuriin? Tuovat hyville naisille vain ongelmia ja pilaavat hyvien naisten maineen.

 3. No joo. Ehkä tässä tuo huonoin joukkue sai sen mainoksen mitä tarvitsi etsiessään uusia sponsoreita. Sillä juuri sponsoreillahan nuo yliopistot pyörivät koska ne ovat suurimmat rahoittajat koulujen kirstuissa. Siksi niin monet pelaajien tekemät raiskaukset kampuksella hiljennettään koska niiden julkitulo tekisi hallaa rahankeräyksille.

  Ja tämä Sarah, hän sai elämäänsä yhden meriitin lisää. Katselin kuvaa ja mietin ensin josko se juoksisi nopsasti. Mutta kun luki juttua eteenpäin ja katsoi videon niin ei tuolla peruksella ja reisillä juosta nopsaan.

 4. Tsiisus… Ei voi olla totta. Uskomatonen eukko. Minkälainen naisen täytyy olla että menee selittämään tällaista? Enkä nyt tarkoita, että kaikki naiset kehtaisivat mennä selittelemään, mutta on kyllä röyhkeä ja epärehellinen nainen.

 5. Kunnon huomiohuora. Ensin bikinikuvia ja sitten sen jälkeen selittelemään kuinka hän on malli nuorille tytöille ja blablablabla. Hirveää roskaa. Naisten huomiohuoraaminen vielä menee, mutta ei se, että on täysin epärehellinen ja itseään täynnä oleva ihminen.

 6. Miksei näytetä upeiden naisten roolia kuinka he joka ilta ja aamu järjestävät kaiken valmiiksi aviomiehilleen ja lapsilleen ja ovat 5-6 tai useamman lapsen äitejä, sekä ovat hyviä ja huolehtivia vaimoja aviomiehilleen? Nämä ovat todella upeita naisia, jotka ansaitsevat arvostusta. Heistä valtamedia ei kuitenkaan halua puhua mitään, vaan näistä sekopäistä joiden mukaan naisen pitäisi olla ”voimaantunut” ja nousta patriarkaattia vastaan. Varsinkin nämä rakastavat ja suurperheiden naiset ovat niitä oikeasti ”voimaantuneita” naisia joita voi ihailla ja pitää roolimalleinaan.

  Miksi nainen haluaisi rikkoa hyvän patriarkaattiyhteiskunnan, perinteiset avioliitot ja perheet?

 7. Voin hyvin kuvitella kuinka raukkamaiset miehet puolustelevat näitä feministisekopäitä ja kuinka heitä ei pidä kritisoida. Kyllä minä paljon mielummin arvostan perinteisiä, kunnollisia ja rakastavia naisia kuin näitä sekopäitä. Laittoman Lehden feministiuutisista eivät loukkaannu niinkään kunnon naiset, vaan raukkamaiset ja heikot miehet. Ei näissä sekopäissä ole mitään naisellista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*