4 thoughts on “Päivän kuva

  1. Kyllähän tällaista katselee mielellään…

    Mutta asiaan, asiaan sano Juhatalo. Monet feminstit kirkuvat siitä kun naisurheilijoiden palkkiot eivät ole samalla tasolla kuin miesurheiljoiden. Ja se johtuu siitä yksinkertaisesta asiasta että naiset eivät käy katsomassa naisten lajeja samalla tavalla kuin miehet miesten lajeja. Toki miesten lajeissa käy naisiakin mutta niin käy miehiäkin naisten lajeissa. Nämä feministit eivät myöskään ole saaneet aikaiseksi seuroja tai lajiliittoja joissa voisivat vaikuttaa naisten palkkoihin.

    Mutta se suurin syy on yhä näissä feministeissä itsessään. Kuinka moni heistä on ostanut kausilipun naisten lajeihin tai käy katsomassa naisten lajejea? Veikkaan että yksi sadasta. Ja ennenkuin päästään yli sen ”maagisen 90%”, niin on turha huudella yhtää ”epätasa-arvosta”. Jaa että mistä touo 90% tuli? Siitä kun naisen markka on 90 penniä.

  2. Rantapallossakin naiset tietävät tasan tarkkaan, että miehet tulevat ihastelemaan lähinnä naisten takamuksia ja timmejä kehoja, mutta nämä katsojat tuovat rahaa peleihin. Muidenkaan naisten ei pidä loukkaantua siitä että miehiä kiinnostaa seksi ja kauniit naiset.

  3. Kunnon naisia nuo, ainakin jos kunto-sanalla meinataan esim. semmoista kuin hyvää kuntoa:-|

Comments are closed.