7 thoughts on “Laittomat Uutiset: Lapsia jahtaava jihad-konstaapeli Kalle da Silva

  1. Monesti on ihmetelty miten jokin hirmuhallinto on ollut mahdollinen. No juuri siten kuten Usrael on hirmuhallintoja ja poliisivaltioita tehnyt ja ihmiset ovat niin tyhmiä etteivät opi historiasta ja vihollisemme miehittäessä Suomen Neuvostoliitosta ja kommunisteistakaan ei opetettu mitään pahaa, jolloin teemme samat kamalat virheet taas uudelleen ja jälki on todella brutaalia. Sosialismin ja kommunismin takana on aina ollut sama heimo. Miksi ihmisille ei koskaan kerrota ketkä ovat kaiken takana?

  2. Kiinan kommunistinen vallankumouskin aloitettiin aivopesemällä lapset, jolloin aivopestyt lapset alkoivat teurastamaan normaaleja kiinalaisia. Sama tehdään nyt yhä uudelleen.

  3. Amerikkalaisten nykyinen asema itsenäisyyden jälkeen on perustunut pelkkään muista loisimiseen. Loisimalla muista he ovat nykyisessä tilanteessa, varastamalla, kopioimalla ja loisimalla muista. Pian loisiminen ei kuitenkaan enää riitä, vaan loiskansa häviää maapallolta hävittämästä muita. Toisen maailmansodan jälkeen loisiminen siirtyi aivan uudelle asteelle kun yksityisten pankkiirien keskuspankkijärjestelmä saatiin lähes jokaiseen maahan. Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt, sillä jälleen kylmän sodan aikaan amerikkalaisten oma rahakone meinasi jälleen kaatua, jolloin syntyi petrodollari ja kaikki tuhottiin Naton ja YK:n nyrkillä jotka eivät alistuneet. 2006-2007 rahakone meinasi kaatua totaalisesti, jolloin keksittiin, että hei, painetaan vain triljoonia ja triljoonia dollareita, euroja ja jenejä rahaa. Tässä on vain pieni ongelma. Kun rahaa tulostaa mielettömästi, syntyy valtava inflaatio, eli rahan ja omaisuuden arvon lasku.

  4. Syy miksi Google hakukone löytää on että 90% käyttäjistä käyttää Google hakua ja Google kerää kaikista eniten tietoa käyttäjistä.

  5. ”Me tehdään vain Suuri Nollaus. Hupsista. Ehkä siinä saattaa kymmenet ja sadat tuhannet ihmiset tappaa itsensä ja kuolla nälkään mutta pääasia, että me saadaan pidettyä meidän rahakone ja ehkä pyöritetään koko maailman taloutta totaalisesti kun kaikki pk-yritykset kaatuu. Hupsista.”.

    Mitä väliä jollain kokoomusnuorilla on vaikka olisivatkin älykkäitä, jos ovat samanlaisia limaisia ja itsekkäitä pankkiirin alkuja kuin kaikki muutkin? Ilmeisesti kaikki jokseenkin Suomen älykkäät ihmiset ovat kuvottavia ja itsekkäitä maanpettureita. Kärkkäinen taitaa olla ainoita rehellisiä kunnon miehiä jolla on selkärankaa ja älyä, mutta kannattaa unohtaa jotkut kokoomusnuoret. Heistä ei ole mitään hyötyä Suomelle. Kokoomusnuoret on juuri niitä ihmisiä jotka möisivät vaikka pikkulapsia rahasta.

Comments are closed.