Free speech 8 joulukuun, 2020

 

Moraalittomat opettajat hyväksikäyttävät lapsia kahdella tavalla: Toisaalta taloudellisesti estämällä koulutusseteleiden käyttöönoton ja toisaalta psykologisesti aivopesemällä ja tekemällä lapsista omien harhojensa äänitorven.

 

Opettajat hyväksikäyttävät lapsiasi

 

Luonnollisesti kansanmurhaava presidentti on tässä täysillä mukana.

 

 

Lue lisää:

Opettajat tuomitsevat perinteiset perhearvot. Pervotus pakollista lapsille!

6 thoughts on “Opettajien hyväksikäyttämät oppilaat lauloivat linnan juhlissa maanpettureille

  1. Tämä on kyllä täysin selvää pienten lasten hyväksikäyttöä ja aivopesua, vielä suomalaisten omilla verorahoilla. Tällaisen tuottama vahinko on lapsille usein pysyvää.

  2. Tämä jatkuva mädätys tulee johtamaan nopeasti koko länsimaiden romahtamiseen, onneksi afrikasta tulijoita riittää, toivottavasti ehdin kuolla pois ennen kuin se tapahtuu, tämä totaalisen rappion katsominen vie elämänhalun ihmisestä.

  3. Mielisairaat punakki, suvakki, globalisti ja sosialistiopettajat ja professorit ulos mädättämästä lapsiamme! Kaiken lisäksi he eivät edes itse halua lapsia, eikä heillä usein ole lapsia, mutta he selittävät muille miten heidän pitää kasvattaa lapsia! Näpit irti lapsista!

  4. Voi hyvät hyssykät. Näitäkin lapsia elämä tulee läväyttämään avokämmenellä päin näköä niin lujaa että ne romahtaa. Moniko noista vielä nousee yhteiskunnan jäseneksi, on epävarmaa. Varmaa on kuitenkin se että tällä hetkellä ne on psykoosissa.

    …vai vielä luomuruokaa ja ota pallo kii…

  5. Opettajat opettavat valtion opetusohjelman mukaisesti.

    Eivätkä koulutussetelit sitä muuta.

Comments are closed.