Marco de Wit 9 joulukuun, 2020

 

Ossi Tiihonen on kuukausien ajan turhaan yrittänyt saada THL:ää ja viranomaisia kertomaan mitkä ovat koronakuoleman kriteerit.

 

Esimerkiksi Amerikassa liikenneonnettomuudessa kuolleita on listattu koronakuolleiksi, jos kuolleilla on ollut korona.

 

Viranomaiset eivät kuitenkaan suostuneet vastaamaan Tiihoselle yhtään mitään, joten hän on tehnyt THL:stä rikosilmoituksen ja useita kanteluita.

 

THL pimittää koronakuolleisuuden tilastoja. Rikosilmoitus tehty!

 

Tähän mennessä ainoa tieto on tullut THL:ta twitterissä.

 

Tosin vastaus oli pelottava.

 

 

 

 

 

6 thoughts on “THL: Koronakuolema, jos kuolet koronaviruksen kanssa

    1. Tämä flunssa on vain niiden ihmisten päissä jotka uskovat siihen tarpeeksi, usko on voimakas tunne, matukin leikkaa valkolaisen pään irti uskon kiihkossa. Jos turun isku tapahtuisi nyt niin kaikki kuolemat pistettäisiin koronan piikkiin.

  1. Eli toisin sanoen kuten kaikkialla muualla maailmassa, jokainen kuolema on ”koronakuolema” jos henkilöstä edes teoriassa mitataan pienintäkään pitoisuutta jotain!

    Se että henkilöllä on edes teoriassa äärimmäisen pieni pitoisuus jotain taudinaiheuttajaa ei ensinnäkään tarkoita että henkilöllä on mitään infektiota, vaikka olisikin, tästä on pitkä matka siihen, että tämä olisi kuolinsyy!

    THL siis itsekin myöntää täysin avoimesti että kyseessä on valtava huijaus ja mitään epidemiaa ei ole, eikä se edes pyri tutkimaan mitään, koska kyseessä on pelkkä huijaus.

  2. Olikos se vielä niin että EU:n kassasta maksetaan 500e/koronakuollut? Ehkä siksi Italiassa oli niin paljon korona-kuolleita kuten Ruotsissakin. Kaikki opprtunistiseet maat ilmoittivat paljon koronakuolleita joka tarkoitti että suomalaistenkin verorahoja annettiin välillisenä tukema Italian mafialle. Ja amerikan pakkiireille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*