Marco de Wit 9 joulukuun, 2020

 

Vihreiden politiikka on niin älytöntä ja suorastaan mielisairasta, että voi vain ihmetellä miksi kukaan heitä äänestää.

 

Siis feministien lisäksi. Ylivoimainen enemmistö vihreiden äänestäjistä onkin naisia. Ja nimenomaan niitä häiriintyneimpiä naisia.

 

 

Todellisuudessa normaalit ihmiset pitävät vihreitä hulluina. Jopa suuri osa feministeistä ei ota vihreiden politiikkaa tosissaan.

 

Tämän näkee myös vihreiden Youtube-tilillä, jossa ei ole käytännössä lainkaan katsojia.

 

 

Tämä ei kuitenkaan vihreitä häiritse, koska valtamedia tarjoaa heille jatkuvasti positiivista julkisuutta.

 

 

Kuvassa linkki vihreiden kanavaan

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Kuinka suosittuja ovat Vihreiden videot?

 1. 297 katselukertaa jotka nekin ovat mielisairaiden feministilehmien tai kansallismielisten rasistien katselukertoja.

 2. Mielisairaat feministit saavat miehet myös kuvittelemaan, että kaikki naiset ovat sekopäitä. Vaikka myönnetään, että loppujen lopuksi hyvin pieni osa naisista on järjissään, mutta kuitenkin. Tällaiset sekopäät ja mielisairaat tekevät järkevien ja kunnollisten naisten elämän paljon vaikeammaksi. Ehkä järkevät ja kunnolliset naiset saavat sekopäiset ja mielisairaat naiset kuriin? Naiset ovat ennenkin olleet kaikkein kovimmin pistämässä yhteiskunnan sekopäitä ja mädättäjiä kuriin.

  Tarvitaan vanhan kunnon kovan linjan kristityt naiset pistämään sekopäät ja mädättäjät kuriin kuten vanhoina hyvinä aikoina. Deus Vult.

 3. Suomen vaalit ovat olleet vilpillisiä jo vuosikymmeniä.

  Eikä kyse ole mistään pienimuotoisesta huijaamisesta vaan täysimittaisesta ja äärimmäisen tarkkaan organisoidusta tulosten muuttamisesta.

  Suomen kansa EI OLE näitä maanpettureita tuhotyötään tekemään valinnut!

 4. Tämä narttu saa herkästi miehet vihaamaan kaikkia naisia. Ohisalo on täysin mielisairas narttu joka tuhoaa muut naiset ja lapset, mutta matukiima menee kaiken muun edelle.

 5. Ei näiltä ainakaan mielikuvitusta puutu. Nimittäin, haluavat nyt kokoomusta suuremmaksi puolueeksi. Sitä ei vissiin ennen Hutisaloa ole kukaan vihreistä uskaltanut edes kuvitella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*