13 thoughts on “Laittomat Uutiset: Suvakkinoidat roviolle?

 1. Noidat **********. On aika. Kuolemantuomiot pitää myös saattaa käytäntöön.

  Suomalaisille oikeus kantaa asetta, sekä itsenäiset suojeluskunnat suomalaisten suojaksi. Tarvitaan myös amerikkalaistyylisiä militioita jotka eivät ole hallinnon alaisuudessa. Nyt hallintomme on eliminoimassa meitä ja joukoista ei ole mitään apua jos ne ovat hallinnon vallan ja valvonnan alla.

 2. Olen oppinut vihaamaan Suomessa kolmea asiaa: Suomen poliisivaltiota, Suomen korruptiota ja heikkoja ihmisiä. Kaikkein eniten vihaan heikkoja, täysin nollia ihmisiä jotka yrittävät puuttua siihen miten vahvat ja itsenäiset ihmiset elävät, loisivat vahvoista ihmisistä ja yrittävät sekaantua heidän elämäänsä. Kaikesta muusta voisi vielä selviytyä, mutta sitten tulee vielä täysin nollat ihmiset loisimaan minusta, vainoamaan minua ja sanomaan minulle miten minun ja perheeni tulisi elää Suomessa ja kasvattaa lapseni. Jussi Halla-aho on yksi hyvä esimerkki täydestä nolla-ihmisestä joka ei itse saisi mitään aikaan, vaan hänen piti alkaa loisimaan muista rakentaakseen omaa elämäänsä ja alkoi tukemaan täysillä Suomen poliisivaltiota.

 3. Ainoa ongelma on, että mutantit ja heikot ihmiset yrittävät tulla asumaan kansallismielisten kuntiin ja osavaltioihin koska he eivät koskaan itse saa mitään aikaan, alkavat loisimaan kansallismielisistä ja alkavat uudestaan mädättämään heitä. Yhteisöille oikeus päättää kuka yhteisöön saa muuttaa. Mutantit, noidat ja rikolliset pidettävä ulkona.

 4. Noitia on oikeasti olemassa. Ihmiset ovat vain unohtaneet. He ovat erittäin pahoja, pahantahtoisia, mielenvikaisia ihmisiä.

 5. Täysin mielipuoli ja mielisairas lehmä. Tällaiset päästetään vielä lasten lähelle.

 6. Monet suomalaiset kommunistitkin olivat noitia, mielisairaita psykopaatteja. Jotkut suomalaisista kommunisteista esimerkiksi johdattivat neuvostopartisaanit omaan kotikyläänsä teurastamaan ja raiskaamaan oman kotikylänsä ihmiset. Tämän jälkeen he johdattivat neuvostopartisaanit karkuun partisaanien metsästäjiltä. Ilmiselviä pahoja, epärehellisiä psykopaatteja. Nykyiset suvakit ovat näiden mutanttien jälkeläisiä.

 7. Naiset ovat alkaneet jakaantumaan selvästi mielipuoliin ja normaaleihin konservatiivi ja kansallismielisiin naisiin. Osa naisista liittyy mielipuoliin ja osa normaaleihin konservatiivi/kansallismielisiin naisiin.

  Kyllä täytyy sanoa että on seinähullu nainen ja tällainen on vielä opettajana.. tsiisus.

 8. Noitamaisia ihmisiä tulee vielä koko ajan lisää jotka yrittävät tuhota normaalit ja terveet ihmiset.

 9. Et voi mitenkään korvata globalistien ja mielisairaiden aiheuttamaa vahinkoa ja kärsimystä. Valtavan suuret tutkinnat, kaikki omaisuus ja rahat pois, kouluihin ja museoihin opetusta näistä täysin sairaista ihmisistä ja oikeasta historiasta, sekä ainoa lopullinen ratkaisu näille sairaille paskiaisille.

 10. Tohtori Edward Duttonin mukaan naiset ovat kaikkein hulluimpia ja sekopäisimpiä suvakkeja, mutta tämä johtuu pitkälti siitä, että nämä ihmiset ovat täysin mielisairaita ja pahoja ihmisiä joiden myrkyllinen mutanttiajattelu yhdistyy evolutiiviseen uskonnollisuuteen, jolloin nämä mielisairaat naiset levittävät muodostamaansa suvakkiuskontoa ja pyrkivät eliminoimaan ja hiljentämään kaikki jotka eivät ole mutantteja ja eivät alistu. Kuten kaikki huomaa, esimerkiksi Mari on täysin normaali nainen. :) Mielisairaat feministi ja suvakkinaiset saavat nopeasti kaikki naiset näyttämään seinähulluilta.

  Jos mutantteja ei poisteta, mutantit poistavat ja eliminoivat sinut, sekä mädättävät lapsesi.

 11. Sanon vain, että keskiajalla mutanttinoitien polttaminen, hirttäminen ja karkottaminen oli nerokasta.

Comments are closed.