6 thoughts on “Laittomat Uutiset: Juutalaiskysymys

  1. Keskustelussaan Hanhikari / Putkonen tuovat esille että Ilja myi mvlehden Janukselle. Asia joka heiltä unohtui mutta kannattaa muistaa, tuossa välissä mvlehti oli Juha Korhosen käsissä. Korhonen ”kuohi” lehdestä kaikki Iljan julkaisut, jotka poliisi halusi. Korhonen itse kertoi striimissään että tekee hemmetin hyvää yhteistyötä poliisin kanssa. Sipoon metsien pikkumies katosi mvlehdestä, kun kaikki vaadittu oli poistettu.

  2. Isänmaallisuus, eli patriotismi on juuri käytännössä globalistien ja erilaisten liittovaltioiden levittämä ajatus uskollisuudesta hallinnolle, kun taas kansallismielinen on ensisijaisesti uskollinen omalle kansalleen, omalle verelleen. Meidän pitää olla ensisijaisesti uskollisia omalle kansallemme, eikä hallinnolle. Juuri oma hallintomme on eliminoimassa ja tuhoamassa oman kansamme. Uskomalla pelkkään isänmaahan isänmaahan voidaan vapaasti sekoittaa kaikkia muita kansoja. Haittaisänmaalliset ja globalistit toistavat käsitettä isänmaasta ilman etnistä kansaa.

  3. Marilta terävää kommentointia. UMV:n toimittajakunta ei ole aina älyllisesti aivan sitä penaalin terävintä kärkeä. Haittaisänmaallistenkin älykkyys on n. 80-90 luokkaa ja usein heillä on erilaisia mielenvikoja, ovat narkkareita ja juoppoja. Luulin ”lohikäärmekulttia” joksikin vitsiksi. Nämä ”lohikäärmekulttilaisethan” ovat täysin nollaihmisiä ihmisinä. Siksi he kerjäävät satasia joltain autistilta ja vainoavat ihmisiä jotka tulevat toimeen omillaan. Heikot nollaihmiset ovat syöpää. Yksi säälittävimmistä nollaihmisistä on Jussi Halla-aho, joka ei ole aidosti omillaan saanut mitään aikaan, vaan hänen elämänsä perustuu muista loisimiseen.

  4. Edward Dutton on usein tuonut esille kuinka ihmisen ulkonäöstä voidaan päätellä hyvin paljon keskimääräisellä tasolla. Ehkä Dutton on oikeassa tässä asiassa. Ulkonäöstä voidaan päätellä usein myös elämänhistoriastrategia, tosin mm. hidas elämänhistoria voi nopeutua nopeaksi elänhistoriaksi esimerkiksi kriisin myötä.

Comments are closed.