Free speech 10 joulukuun, 2020

 

Voisiko Laiton Lehti julkaista jutun venäläisten hyvistä piirteistä? Olisi hyvä nähdä hyviä piirteitä ja malleja joista suomalaiset voisivat kuitenkin itse ottaa opiksi. Osa venäläisestä kulttuurista on ollut jossain määrin tuttua myös suomalaisessa kulttuurissa, mutta olemme hukanneet hyvin monia erittäin vanhoja perinteitä ja tapoja. Suomi on muuttunut henkisesti niin mädäksi, että suomalaisten pitää tutkia uudestaan omia ja germaanijuuria, kristinuskon juuria ja muita läheisiä kansoja löytääkseen ja rakentaakseen itsensä uudelleen.

 

Mm. naisille pitää esittää jonkinlainen, käytännössä kristinuskoon, Raamattuun ja vanhoihin hyviin ja tuttuihin perinteisiin pohjautuva järjestelmä jota he voivat alkaa hyvesignaloimaan positiivisessa mielessä, jota naiset näyttävät tekevän luonnostaan miehiä enemmän. Naiset tarvitsevat kuitenkin jonkinlaisen mallin ja järjestelmän mitä heidän pitäisu hyvesignaloida.

 

Ehkä sekä suomalaiset miehet, että naiset ottaisivat vähän opiksi. Laittomissa Uutisissa voitaisiin käsitellä jutun videoita, niin voivat suomalaiset ottaa piirteistä vähän opiksi. Materiaali uppoaa kuitenkin vielä enemmän suomalaisiin naisiin kun venäläiset naiset kertovat parisuhteesta ja naisista:

 

Vaikka venäläisissä on monia huonoja puolia ja suomalaisilla on monia ikäviä kokemuksia Venäjästä ja Neuvostoliitosta, venäläisissä on muutamia perusasioita joista suomalaiset voivat kuitenkin oppia ja palauttaa omaa ikivanhaa kulttuuriaan.

 

Mies on perheen elättäjä ja suojelija:

 

 

Venäjällä miehen oletetaan elättävän naisen ja lapset, sekä maksavan naisen kustannukset. Vastineeksi nainen pitää hyvää huolta miehestään, kodista ja lapsista.

 

Videolla naiset kertovat Venäjällä tyypilliseen tapaan miten kaikki olettavat miesten elättävän naisensa ja naiset pitävät kodista, miehestä ja lapsista huolta, sekä mitä mies saa naiselta vastineeksi. Tämä on sekä miehille, että naisille selvä asia. Yksi naisista kertoo myös miten länsimaalaiset naiset ovat unohtaneet mitä tarkoittaa olla oikea nainen ja naisellinen.

 

Venäjällä perinteiset perhearvot, naiset ja lapset ovat erittäin voimakkaasti arvostettuja. Tässä valossa ei ollut mikään myytti tai varsinaista Venäjän informaatiovaikuttamista että Suomessa asuvat venäläiset ovat raivostuneet Suomen lastensuojeluviranomaisille, koska perinteiset perhearvot ovat erittäin voimakkaat venäläisten keskuudessa ja venäläiset eivät ala alistumaan viranomaisille. Venäjällä nainen odottaa naistenpäivänä ja tärkeissä tapaamisissa myös kukkia mieheltä.

 

Muut länsimaalaiset ja myöskään venäläiset eivät alistu koulujärjestelmän mädätykselle, vaan suomalaisia useammin eivät alistu opettajille ja sanovat heille suorat sanat. Sen sijaan suomalaiset alistuvat sokeasti opettajien mädätykselle ja aivopesulle.

 

Stereotyyppejä venäläisestä kulttuurista, jotka osittain pitävät paikkaansa:

 

 

 

Samalla, kun kunnioittaa venäläisen kulttuurin hyviä puolia pitää kuitenkin muistaa sen varjopuolena olevan kulttuuri-imperialismi, josta on usein saanut kärsiä suomenkieliset alkuperäiskansat.

 

Venäjä kansanmurhaa Marit. Suomen kansallismieliset hiljaa

 

 

15 thoughts on “Mielipidekirjoitus: Venäläisen kulttuurin hyvät puolet

 1. Vaikka mm. venäläisiä joskus myös kehutaan, fanittaminen lähtee helposti lapasesta, varsinkin suomalaisella orjakansalla. Haluamme aina alistua jollekin taholle ja emme koskaan osaa pitää puoliamme. Tämän takia Laiton Lehti on oikeassa varoittaessaan venäläisten imperialismista.

  Suomensukuisten kansojen pitää itsekin ryhdistäytyä ja herätä tai ovat tuhon omia. Vaikka Yhdysvallat, Venäjä ja Kiina ovat kaikki imperiumeja, kaikesta ei voi syyttää pelkästään mahdollisia vihollisiamme. Suomalaiset näyttävät olleen orjia geneettisistä syistä ja nytkin olemme alistumassa erittäin alkeellisille kulttuureille. Jos alistumme Irakille, Afganistanille, Somalialle, Israelille ja Kongolle, niin onko mikään ihme, että myös venäläiset ovat orjuuttaneet suomalaiset?

 2. Suomalaisten pitää muistaa itse ryhdistäytyä ja lopettaa liika avoimmuus ja alistuminen. Parempi olla autistinen japanilainen kuin sukupuuttoon kuoleva avoin ja suvakki sosialistisuomalainen. Historia ja Yhdysvaltojen äänestyskäyttäytyminen todistavat, että vika on suomalaisissa itsessään. Suomalaiset ansaitsevat hävitä jos eivät osaa ja eivät halua pitää puoliaan. Germaani noudattaa luonnonlakeja ja heikko suomalainen pyyhitään kartalta jos ei uskalla pitää puoliaan. Joku vahvempi ja vihamielisempi tulee suomalaisten tilalle jos ovat niin raukkoja.

 3. Jos et osaa pitää puoliasi niin sinut jyrätään. Venäläisistä on hyvin brutaaleja ja raakoja kokemuksia, mutta muut kansat ovat hävinneet tai oppineet pitämään puolensa. Lisäksi suomalaisten oma auktoriteettisokeus tuhoaa suomalaiset. Ovatko venäläiset pakottamassa suomalaiset ottamaan koronamyrkkypiikin? Pakottivatko venäläiset luovuttamaan aseensa Suomen Poliisille joka nyt eliminoi suomalaiset kun aseet on saatu pois? Ei vaan suomalaiset ovat tehneet kaiken aivan itse! Suomalaiset ovat itsensä suurin vaara ja sitten vasta muut.

 4. Erittäin tärkeä kirjoitus!

  Venäjä ja VALKOISET VENÄLÄISET ovat tällä hetkellä ainut järjen ääni meille lännestä pakkosyötettävän mädätyksen keskellä. Ajat ovat muuttuneet eikä meillä ole pienintäkään varaa arvostella tai ylenkatsoa kansaa joka osaa ja uskaltaa seistä omilla jaloillaan.

 5. Huolimatta venäläisten pahasta imperialismista, viimeistään nyt suomalaisten pitää herätä ja ryhdistäytyä vihollisiaan vastaan ja huolehtia maastaan tai voivat syyttää tuhosta vain itseään. Jos on näin heikko ja pelkuri kansa niin voimmeko syyttää dominoivampia kansoja? Suomalaisten on pakko muuttua, nousta vastaan sekä hoitaa ongelmansa kuntoon. Alkaa pikku hiljaa ymmärtämään miten suomalaiset ovat pärjänneet. Metsästäjä-keräilijöinä suomalaiset ovat olleet perustasolla sisukkaita, mutta sotimisessa suomalaiset ovat raukkoja pelkureita! Suomalaisten pitää muuttua koviksi ja pistää paikat kuntoon, sekä osata tuntea vihaa.

 6. Miksi suomalaisten kulttuuri ei voisi olla vahvaa ja vallata kaikki muut? Ei olla heikkoja ja raukkamaisia, vaan rohkeita ja voimakkaita!

 7. Muista kulttuureistakin on tosiaan hyvä muistaa hyviäkin puolia joista ottaa opiksi. Valitettavasti suomalaiset alkavat aina pyllistämään johonkin suuntaan. Ehkä suomalaiset eivät ansaitse omaa kotimaataan jos eivät taistele tarpeeksi sen eteen, vaan ovat pelkureita ja juoksevat karkuun ja alistuvat auktoriteeteille ja poliitikoille?

 8. Tietoinen ja valinnainen kansan heikkous on tietoinen itsemurha. Suomalaisten pitää ryhdistäytyä ja muuttua koviksi ihmisiksi muita ihmisiä kohtaan. Älkää olko heikkoja, typeriä, liian avoimia ja naiiveja. Muuten voitte syyttää itseänne. Olkaa autistisia japanilaisia niin ongelmat poistuvat, eikä mitään metsästäjä-keräilijäraukkoja.

 9. Germaanit uskovat luonnonlakeihin, kuten siihen, että vahvemmat syövät heikommat. Vaikka olisit kuinka kiltti ja älykkäämpikin, tämä ei hirveästi auta ja lohduta jos sinut vain jyrätään. Kukaan ei kunnioita sinua pelkän kiltteyden perusteella.

 10. Juuri näinhän se menee meilläkin. Naisen rahat on naisen ja minä miehenä maksan kaiken. Toimii hyvin niin kauan kun palkkataso riittää ja toistaiseksi se on riittänyt. Mutta työtä en vaihda sen vuoksi jos menot kasvavat.

  Venäläinen nainen myös kuntoillee. Ei siksi että olisi fyysisesti urheilullisessa kunnossa vaan siksi että näyttää paremmalta kuin muut naiset. Siinä sivusssa tulee myös se fyysinen puoli.

  Mutta että joo… Suomessa on ihan liikaa ”femnistejä”. Ehkä heidän vaikutuspiirissään olevien naisten kannattaisi harkita parikin kertaa kumpaanko joukkoon haluaa kuulua. Ja toisaalta, Dutton on jälleeen kerran oikeassa siinä että nainen nai yleensä omaa elintosoaan korkeammalta. Mutta kuten ensimmäisen videon kaver sanoi, alussa kaikilla on rahat tiukilla. Mutta se toki antaa osviittaa jos kaverilla on selkeä suunnitelma elämästä. Ettei hän ole kuin nykypäivän miehet jotka vaan haahuilee tuonne 30 ikävuoden tietämille ja sen jälkeen puhutaan suuria muttei saada mitään aikaiseksi. Rehellisyys kannattaa aina.

 11. Venäläisten lisäksi kiinalaiset tai amerikkalaiset vähät välittävät muista ihmisistä. Myös esimerkiksi amerikkalaiset oikein ylpeilevät kun teurasyavat kaikkia muita kansoja, varastavat ja kopioivat heiltä. Heidän sympatiat muita kansoja kohtaan on täysi nolla. Samoin kiinalaisten, korealaisten ja japanilaisten suhtautuminen ulkomaalaisiin on brutaalia. Ainoat jotka eivät osaa vihata ovat suomalaiset ja se tulee tuhoamaan suomalaiset, sillä kaikki muut tulevat eliminoimaan suomalaiset.

 12. Arjalainen vie sen mikä on huonosti kiinni. Heikoille ei voi antaa liikaa sääliä, varsinkin kun tietävät etukäteen mitä on tulossa.

 13. Feminismin taikapöly laskeutuu kun kovat ja vaikeat ajat tulevat takaisin, sekä ei voikaan elättää itseään. On helppo valita väärä pari kun on helpot ja mukavat ajat. Naiset valitsevat helposti helppoina ja hyvinä aikoina heikkoja miehiä, koska ovat mukavia ja kilttejä, mutta monet mukavat ja kiltit miehet ovat raukkoja, pelkureita ja henkisesti heikkoja.

  Huonot ajat luovat vahvoja miehiä.
  Vahvat miehet luovat hyviä aikoja.
  Hyvät ajat luovat heikkoja miehiä.
  Heikot miehet luovat huonoja aikoja.

 14. Usassa on valkoisia enää 60% väestöstä. Venäjällä on valkoisia venäläisiä 80% väestöstä. Usalla on velkaa on 100% bktsta, Venäjän velka on 13.7%.

Comments are closed.