Free speech 10 joulukuun, 2020

 

Mitään koronapandemiaa ei ole olemassa. Kyse on historian suurimmasta huijauksesta, joka on suoraan kuin jostain kauhuelokuvasta.

 

Ossi Tiihonen kirjoittaa:

 

Taudin vaarallisuuden arvioinnissa kokonaiskuolleisuus väestössä on tarkin mittari, eikä siinä ole näkynyt kovin suuria poikkeamia verrattuna kausi-influenssoihin kuten em. professori Ioannides laajalla aineistolla osoittaa.

Suomessa kokonaiskuolleisuudessa ei ole näkynyt mitään muutosta. Tämän toteaa myös THL suoraan:

 

”Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa. Työikäisten kuolemantapaukset ovat hyvin harvinaisia ja lasten ja nuorten koronavirustautiin liittyviä kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan.”

 

Katsoin tilastokeskuksen kokonaiskuolleisuustilastosta tilanteen viikon 46/2020 loppuun asti, eikä luvuissa näy edelleenkään mitään muuta kuin normaalia lievää vaihtelua, vaikka media rummuttaa korkeita positiivisten PCR-löydösten määriä.

 

 

 

 

3 thoughts on “THL: Koronapandemiaa ei ole Suomessa

  1. Virkamiehet ja poliitikot tulevat joutumaan vielä erittäin, erittäin ankaraan vastuuseen rikoksistaan. Myrkkypiikeistä voi tulla suomalaisille täysin brutaalia haittaa ja tätä ei voida mitenkään korvata.

    1. Siitä lähdetään! -pääperkeleet ovat kaikkien (asioista jotain ymmärtävien) tiedossa.

  2. Se kuva tässä pari päivää sitten ”Normaalit ihmiset vs. salaliittoteoreetikot” kertoi kaiken oleellisen.

Comments are closed.