7 thoughts on “Coronahysterics are intolerable

  1. Sisäinen ja ulkoinen vammaisuus näyttävät tosiaan korreloivan keskenään. Keskiajalla eivät hullut ja läskit feministit ja abortinistit riehuneet, vaan olivat köyden jatkona hyvin nopeasti.

  2. Siinnä vasta nainen, olen huomannut saman keski-ikäiset lihavat naiset antavat pahimman katseen kun et käytä maskia, maskia käyttävät miehet ovat taas niin kuohittuja että eivät uskalla sanoa mitään.

  3. Osa naisista on täysin psykoosissa, mutta osa on vielä järjissään. Hyvin ei mene miehilläkään, varsinkaan Pohjanmaalla.

  4. Tuossa videossa tuli esille yksi perustavaa laatua oleva juttu: Middlemanagenet. Eli, kun kouluissa on aloitettu mädätys lapsesta asti, ”valkokaulusköyhällistö” on sitä joka kuuliaisimmin on omaksunut opit ja koittaa aina olla eturntamassa. Siksi heidät on korotettu ”väliportaaseen” koska ovat niin kuuliaisia ja tottelevaisia. Ja tästä syystä meillä on laumapainetta.

    Itse luen itseni älyllisempään kastiin ja siksi en käytä maskeja. Ja toisaalta, älyllisesti alempi kasti ”paskat nakkaa” maskipakolle. Niin että jos näettä maskeja käyttäviä ihmisiä niin he todennäköisesti ovat em. kahdesta ryhmästä. Ja maskeja käyttävät… no niin no…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*