Free speech 13 joulukuun, 2020

 

Konservatiivisten katolisten uusi taiteilijatähti on Giovanni Gasparro.

 

Gasparron uusbarokkinen tyyli yhdistelee äärikonservatiivisuutta ja jopa seksuaalisuutta.

 

Tämä ei ole kuitenkaan konservatiivisia piispoja ja pappeja haitannut, vaan Gasparro on täystyöllistetty hiippakuntien taideteosten restauroijana sekä uusien kirkkojen sisustajana ja maalaajana.

 

 

Gasparro on niin rohkea, että on jopa uskaltanut maalata taulun pyhästä Simonista, jota juutalaiset mahdollisesti käyttivät veriuhrina.

 

Facebook sensuroi välittömästi kuvat maalauksesta ja juutalaiset kirkuen yrittävät tuhota Gasparron uran. Jokainen joka omistaa tai ostaa Gasparron taidetta on rikollinen antisemiitti.

 

 

 

 

Lue lisää:

Sananvapauden viimeinen tubelinnake, Bitchute antautui pahuudelle

 

 

 

3 thoughts on “Facebook sensuroi nyt myös ”antisemiittistä” taidetta

 1. https://www.amazon.com/Passover-Europe-Ritual-Murder-LEATHER/dp/B07QYG1CJZ

  Juutalainen professori Ariel Toaff on tutkinut asiaa ja kirjoittanut siitä kirjan. Toaffin kirja raivostutti monet juutalaiset, mutta ongelmana on, että Toaff on akateeminen professori, jolloin he eivät voi kutsua häntä epäpäteväksi, hulluksi tai harhaiseksi, mutta eivät myöskään antisemiitiksi, koska Toaff on itse juutalainen.

  Toaffin mukaan euroopan rituaalimurhat olivat todellisia ja erityisesti jotkut askenasijuutalaiset rituaalimurhasivat eurooppalaisia lapsia.

 2. Upea taiteilija. Seksuaalisuudesta huolimatta esimerkiksi nainen peittää kuitenkin rintansa

 3. Tässä taiteessa tuodaan esille se, että juutalaisten uskontoon kuuluvat holokaustit eli polttouhrit. Aikoinaan suomalainen geenitutkija paljasti sen, että Viiltäjä Jacka oli juutalainen. Mutta mitään ei puhuttu siitä, että Viiltäjä Jack teki oikeastaan uskonnollisia rituaalimurhia. Jos haluaa lukea lisää juutalaisten holokausteita, eli polttouhreista, niin kannattaa lukea Mooseksen kolmas kirja.
  Kolmas Mooseksen kirja:
  1:4 Ja hän laskekoon kätensä polttouhriteuraan pään päälle; niin se on oleva otollinen ja tuottava hänelle sovituksen.
  3:4 ja molemmat munuaiset ynnä niiden päällä lantiolihaksissa olevan rasvan ja maksanlisäkkeen, joka on irroitettava munuaisten luota.
  10:14 Mutta heilutus-rintaliha ja anniksi annettu reisi syökää puhtaassa paikassa, sinä ja sinun poikasi ja tyttäresi sinun kanssasi; sillä ne ovat sinun osuudeksesi ja sinun poikiesi osuudeksi annetut israelilaisten yhteysuhriteuraista.
  10:15 Anniksi annettu reisi ja heilutus-rintaliha tuotakoon uhrirasvojen kanssa ja toimitettakoon niiden heilutus Herran edessä; ne olkoot sinun ja sinun poikiesi ikuinen osuus, niinkuin Herra on käskenyt.”
  http://www.kolumbus.fi/gematria/ep13_polttouhri.htm

Comments are closed.